Aynen hocam nie indirsin ki 400 dese alıcaz zaten...@Mmt0634 Şu ortamda kimsenin artık indirim yapacağını düşünmüyorum uzun süre, zam gelmezse şükredelim…
insanlığın lüzumu yok bu piyasada dur durak yok yola devam
Aynen hocam nie indirsin ki 400 dese alıcaz zaten...@Mmt0634 Şu ortamda kimsenin artık indirim yapacağını düşünmüyorum uzun süre, zam gelmezse şükredelim…
@Termshocam bugün aracımın yıllık bakımını yaptırdım sizin tabloda işaret ettiğiniz fiyat üzerine artı olarak fren hidroliği eklenince 1570 tl ücret ödedim, dip not olarak en son 2019 yılında değişen fren hidroliğinin 2 yılda bir değişmesi gerekiyormuş.5 yılı değil 4 yılı doldurmuş olması gerekiyor 5-7 yaş indirimi için(48 ay+1 gün)
Sizin araç 59 aylık olmuş size verilen teklif hatalı hocam.
Sizin araç şuan 5 yaşında
Gelecek ayın 25 inde yani 25 Ekim 2021 de 6 yaşında olacak.
Fren hidrolik yağı nem ölçüm ü yapıldımı acaba,2 yılda kaç km yaptınız .[mention=61]Terms[/mention]hocam bugün aracımın yıllık bakımını yaptırdım sizin tabloda işaret ettiğiniz fiyat üzerine artı olarak fren hidroliği eklenince 1570 tl ücret ödedim, dip not olarak en son 2019 yılında değişen fren hidroliğinin 2 yılda bir değişmesi gerekiyormuş.
Bilgi için sağolun. Tablo doğru o zaman.@Termshocam bugün aracımın yıllık bakımını yaptırdım sizin tabloda işaret ettiğiniz fiyat üzerine artı olarak fren hidroliği eklenince 1570 tl ücret ödedim, dip not olarak en son 2019 yılında değişen fren hidroliğinin 2 yılda bir değişmesi gerekiyormuş.
Mutlaka nem ölçümü yapmışlardır., zaten kontrol etmesi çok basit 1 dk. lık bir işlem.,Fren hidrolik yağı nem ölçüm ü yapıldımı acaba,2 yılda kaç km yaptınız .
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğutma suyu 4-5 senede bir değiştirmek lazım., ölçüm yaptıklarında donma derecesi iyi çıkacaktır ama servisin o ölçüm yaptıkları cihaz sıvı da tortulaşma var mı, korozyon/pas koruması iyi durumda mı değil mi bunu o cihaz ölçemez.@Savatage
Henüz işlem yaptırmadım bakım için teklif istedim. Motor soğutma suyunun 3. Bakımda değişmesi için talepte bulundum o yüzden teklife eklediler. Bakımda kontrol edip derecesine ve kıvamına bakacaklar. Mevcut haliyle ilgili bir sıkıntım yok aslında, gözle kontrol ettiğimde sorun yok gibi görünüyor. Yinede tortulaşma oluşmadan değişimesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Malum bu fiyatlarla yeni araç düşünmek bile hayal oldu, eldekine iyi bakmak lazım.
Soğutma suyu değişim aralığı için öneriniz var mı?