@forzaGilles
Şimdi eski bakım faturalarına baktım.
Bakım servis 130 birim miş ama 2020 sonlarından itibaren
Bakım 100
Yağ değişim 30 birim ayrılmış.
2021 de hidrolik için 30 birim yazmışlar
2018 de 60 birim yazmışlar.
Tam bakımlar paylaşılsa xls yine paylaşırım. Gelen bilgiler ışığında güncellemeye çalışıyorum.
Doğru olan birim miktarları; doğru derken şunu demek istiyorum hocam eski sayfalarda paylaşılan faturaları incelediğim zaman ve kendi faturalarımı incelediğim zaman (birim mikrarları) bu zamana kadar aşşağıda gibi olmuş.,
31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olan tarife;
-Periyodik bakım (100 birim)
-Periyodik bakım + buji (130 birim)
-Periyodik bakım + TDI yakıt filtresi (130 birim)
-Yağ değişim servisi (60 birim)
-Fren Hidrolik değişimi (70 birim + 1,15 Litre hidrolik sıvısı)
-Fren Hidrolik değişimi (60 birim + 1,5 Litre hidrolik sıvısı)
1 Ocak 2022 yılından sonra geçerli olan tarife;
-Yağ değişim servisi (60 birim)
-Yağ filtresi değiştirildi (30 birim)
Yani standart ilk senelik bakım için (90 birim)
-2.ci senelik bakım için TSI (hava+polen dahil) periyodik bakım kaç birim bilmiyoruz..??
-2. senelik bakım TDI motor için (hava+polen+yakıt filtresi dahil) periyodik bakım kaç birim bilmiyoruz..??
-4.cü senelik bakım TSI motor için (hava+polen+buji dahil) periyodik bakım kaç birim bilmiyoruz..??
Ayrıca doğru bir excel tablosu yapabilmek için; güncel polen filtresi fiyatını (eco seri olanın) ve TSI motor hava filtresi fiyatını, 1.5 TSI motor hava filtresi fiyatını, TDI motor hava filtresi ve mazot filtresi fiyatını öğrenmemiz lazım. Ve yine güncel (zamlı) motor yağı için yazılan Litre fiyatını da öğrenmek lazım.
Sonrasında sizin marifetli ellerinizden çıkacak Excel tablosunu hazırlamanız gerekecek