Şimdi burdaki herkes milyoner3ün 5in hesabı olmaz.
Milyonerken.
Şimdi burdaki herkes milyoner3ün 5in hesabı olmaz.
Milyonerken.
Herkes milyoner tabi dogru (benim araç 1 milyon 2. elde)Şimdi burdaki herkes milyoner
Atacan vadeliye yatacan başkanımHerkes milyoner tabi dogru (benim araç 1 milyon 2. elde)
Arada bir çalışmadan yan gelip yan gelme hesabı yaparım.
Güncel sartlarda
5 milyon cash paranız olsa calısmadan 4,5 yıl sonunda o paranız ölüyor. Dolara koysanızda reel enflasyon %150 oldugu icin...borsa / bitcoin o kumar islerini ben bilmem.
Çalısmadan dipten 15 milyon para lazım .
Evet dogru Yılda %30 getiriyor !???Atacan vadeliye yatacan başkanım
1milyon ayda 25-30 bin tl getirir
Bugüne bugün 1 milyonluk adamız, milyoner olduğumuz için sevinelim miHerkes milyoner tabi dogru (benim araç 1 milyon 2. elde)
Arada bir çalışmadan yan gelip yan gelme hesabı yaparım.
Güncel sartlarda
5 milyon cash paranız olsa calısmadan 4,5 yıl sonunda o paranız ölüyor. Dolara koysanızda reel enflasyon %150 oldugu icin...borsa / bitcoin o kumar islerini ben bilmem.
Çalısmadan dipten 15 milyon para lazım .
Bana 2007 model araç için buji dahil 8700 fiyat çekmişti bayi. Bujiler 2500’dü o sıra. Sizin aracın modeline göre ve yapılan işlemlere göre gayet normal geldi bana.
1.5 yıl devam yağ kalitesine bakınız. Ona göre bir yol izleyiniz.Geçen sene bugünlerde bakımı yaptırmıştım, deprem olayları vs derken 6 bin km yapmışım sadece. Bakım zamanı yıl olarak doluyor. Sizce bir süre daha beklemek mi mantıklı yoksa bakımı yaptırsam mı? 10 gün sonra yola çıkacağım.
Geçen sene bugünlerde bakımı yaptırmıştım, deprem olayları vs derken 6 bin km yapmışım sadece. Bakım zamanı yıl olarak doluyor. Sizce bir süre daha beklemek mi mantıklı yoksa bakımı yaptırsam mı? 10 gün sonra yola çıkacağım.
Teşekkür ederim hocam. Yağ kalitesini nasıl anlayabilirim acaba?1.5 yıl devam yağ kalitesine bakınız. Ona göre bir yol izleyiniz.
Teşekkür ederim hocam. Kasımda ara tatilde geri döneceğim olmazsa o zaman yaptırayım.Bir sorun olmaz yo
Bir sorun teşkil etmez, yola devam edin, seyahat dönüşü değişim yapılabilir.
.