Güncel Bakım Masrafları

Miktar (,1 ) miş yani 10 litrlik bidonun 0,1 i

Hiç hata yaparlarmı onlar yapmazlar tabi

Ben yanıldım

1 litre saf su kullandılarsa hesap dogru

Bugün günlerden bakım günüydü.
VW Lena Yetkili Servis.
Golf 1.0eTsi Dsg Life
25600km, ikinci bakım.
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve fren hidrolik değişimi yapıldı. Bunlara ek temizlik paketi uygulandı.
Toplamda 8700TL ödedim.

Bugün günlerden bakım günüydü.
VW Lena Yetkili Servis.
Golf 1.0eTsi Dsg Life
25600km, ikinci bakım.
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve fren hidrolik değişimi yapıldı. Bunlara ek temizlik paketi uygulandı.
Toplamda 8700TL ödedim.
Hayırlı olsun.
Keyfini sürün.

Şu "ek temizlik paketi"ni de herkese eklemeye çalışıyorlar. Ben de bir kez düştüm.

Servise bir sebepten aracım düşerse, klima ve motor temizliği istemiyorum, diye belirtiyorum birkaç kez...

Temizlik paketi ekleyeceklerine keşke kaliteli polen filtresi taksalar gittikçe kalite düşüyor önceden içeri koku almayan karbonlu filtrelerde ne değiştiyse şimdi her koku içeride.

Cuma günü 1.2 tsi dsg aracıma dsg kavrama değişimi ve işçiliği için telefon üzerinden VW yetkili servisinden (Kocaeli) fiyat aldım. Parça fiyatı 25bin tl (Zubizu indirimi ile 18bin) işçilik ise 11bin TL(8700 tl zubizu ile) toplamda 25bin tl civarı bir fiyat verdiler. Geçerken uğradığımda servis danışmanı aynı fiyatı 25bin ile 30bin tl arası olacağını belirtti. Arada 500 tl değil 5bin tl fark var dedim (Nekadar rahat söylüyor görseniz) ...sizce nasıl bu rakamlar?

Cuma günü 1.2 tsi dsg aracıma dsg kavrama değişimi ve işçiliği için telefon üzerinden VW yetkili servisinden (Kocaeli) fiyat aldım. Parça fiyatı 25bin tl (Zubizu indirimi ile 18bin) işçilik ise 11bin TL(8700 tl zubizu ile) toplamda 25bin tl civarı bir fiyat verdiler. Geçerken uğradığımda servis danışmanı aynı fiyatı 25bin ile 30bin tl arası olacağını belirtti. Arada 500 tl değil 5bin tl fark var dedim (Nekadar rahat söylüyor görseniz) ...sizce nasıl bu rakamlar?

Ustad ucuk rakkamlar

Ben 4-5 ay once sase numarasina gore luk marka aldim attim kenara 9.000 tl civari

Maslakta oktay usta dsg konusunda uzman yer iscilik de 3.000 civari fiyat almistim

Halen degistirmedim arac cok trafikte kalinca isininca yokuslarda titreme yapiyor 1. Viteste onun haricinde hic bir şikayetim yok

Yetkili servisin yaklasik yari fiyatina maaliyet

Ustad ucuk rakkamlar

Ben 4-5 ay once sase numarasina gore luk marka aldim attim kenara 9.000 tl civari

Maslakta oktay usta dsg konusunda uzman yer iscilik de 3.000 civari fiyat almistim

Halen degistirmedim arac cok trafikte kalinca isininca yokuslarda titreme yapiyor 1. Viteste onun haricinde hic bir şikayetim yok

servisin dediği rakama dışarda volant ile birlikte halledilir. dsg dışarda en kolay yaptırılabilen şanzıman artık. ustası çok.

Ustad ucuk rakkamlar

Ozaman seni aricam buaralar dostum, su ustaya gidelim beraber....bende de 3 e atarken hafif bir cartlama sesi yapiyor bazen

Servis fiyatları sitede 3-4 bin tl bandında gözükürken 3 yaşında araca bile 9-9.5 bin TL fiyat istiyorlar. Ankara içerisinde işini düzgün yapan servis bulmak şart oldu. Varmı ankarada deneyimi olan ? BOSCH car servis gibi yerlerede pek güvenmiyorum hepsi çin malı filtre kullanıyor malesef.

Arkadaşlar merhaba, yeni bir konu açmak istemedim. Benim araçta bakım yapıldıktan sonra, sonraki bakıma 10 bin km gösteriyor. Doğru mu? 1.6 tdi 110 hp dsg rline 2016 model.

Arkadaşlar merhaba, yeni bir konu açmak istemedim. Benim araçta bakım yapıldıktan sonra, sonraki bakıma 10 bin km gösteriyor. Doğru mu? 1.6 tdi 110 hp dsg rline 2016 model.
Normalde 15 bin km den geri sayması gerekir.

Geri
Üst Alt