Başkanım az daha dava açılıyordu size@Hemsir33
Çaktırmayın !!!???
Saf su satırında hata yapmışlar...
200 lira civarı kendilerine saplanmış
Ekli dosyayı görüntüle 69759
Hayırlı olsun.Bugün günlerden bakım günüydü.
VW Lena Yetkili Servis.
Golf 1.0eTsi Dsg Life
25600km, ikinci bakım.
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve fren hidrolik değişimi yapıldı. Bunlara ek temizlik paketi uygulandı.
Toplamda 8700TL ödedim.
Cuma günü 1.2 tsi dsg aracıma dsg kavrama değişimi ve işçiliği için telefon üzerinden VW yetkili servisinden (Kocaeli) fiyat aldım. Parça fiyatı 25bin tl (Zubizu indirimi ile 18bin) işçilik ise 11bin TL(8700 tl zubizu ile) toplamda 25bin tl civarı bir fiyat verdiler. Geçerken uğradığımda servis danışmanı aynı fiyatı 25bin ile 30bin tl arası olacağını belirtti. Arada 500 tl değil 5bin tl fark var dedim (Nekadar rahat söylüyor görseniz) ...sizce nasıl bu rakamlar?
Ustad ucuk rakkamlar
Ben 4-5 ay once sase numarasina gore luk marka aldim attim kenara 9.000 tl civari
Maslakta oktay usta dsg konusunda uzman yer iscilik de 3.000 civari fiyat almistim
Halen degistirmedim arac cok trafikte kalinca isininca yokuslarda titreme yapiyor 1. Viteste onun haricinde hic bir şikayetim yok
Yetkili servisin yaklasik yari fiyatina maaliyet
Ozaman seni aricam buaralar dostum, su ustaya gidelim beraber....bende de 3 e atarken hafif bir cartlama sesi yapiyor bazenUstad ucuk rakkamlar
Ben 4-5 ay once sase numarasina gore luk marka aldim attim kenara 9.000 tl civari
Maslakta oktay usta dsg konusunda uzman yer iscilik de 3.000 civari fiyat almistim
Halen degistirmedim arac cok trafikte kalinca isininca yokuslarda titreme yapiyor 1. Viteste onun haricinde hic bir şikayetim yok
Yetkili servisin yaklasik yari fiyatina maaliyet
Normalde 15 bin km den geri sayması gerekir.Arkadaşlar merhaba, yeni bir konu açmak istemedim. Benim araçta bakım yapıldıktan sonra, sonraki bakıma 10 bin km gösteriyor. Doğru mu? 1.6 tdi 110 hp dsg rline 2016 model.