nckarakas
Üye
Teşekkürler, Hangi servis?Merhaba, geçen hafta aldığım teklifte 100x12 olarak hesaplanmış. %15 de indirim vermiş.
Teşekkürler, Hangi servis?Merhaba, geçen hafta aldığım teklifte 100x12 olarak hesaplanmış. %15 de indirim vermiş.
ben fiyat aldım 1.4 tsi için aracim için fren hidroligi dahil 6400 ₺ indirimli guya.Kasım ayı içerisinde Golf 7/7.5 1.6 TDI bakım yaptıran var mıdır? Varsa güncel fiyat için iş emrini paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim.
Ben üç senedir www.cleanpex.com.tr adresinden alıyorum resmi distribütörü bugüne kadar sıkıntı yaşamadımartık düşük fiyata inanamıyoruz ne yazık ki, bu kadar indirim normal mi sizce
Ekli dosyayı görüntüle 71041
bu civarlara satan birçok satıcı da var üstelik
Ekli dosyayı görüntüle 71042
ben de hep filtremarketimden motul alırdım, kaldırmışlar motulu. artık daha rahat ulaşılabilecek bir yağ olsun diye mobil 1 bakıyordum. satıcılardan biri de İzmir'de bir firma, hepsiburada ve google yorumları/forotoğrafları da sorunsuz görünüyor. sadece fiyatın uygunluğu kafa karıştırıyor.
artık düşük fiyata inanamıyoruz ne yazık ki, bu kadar indirim normal mi sizce
Bu satıcıdan alma MobilOil olan satıcıdan alabilirsin. Bilgi olması açısından aynı ürünün 5 litreliğini Mobil distribütörden ( maslak ) 1200₺ aldım. 2 ay önceartık düşük fiyata inanamıyoruz ne yazık ki, bu kadar indirim normal mi sizce
ilk fotoğraftaki satıcıdan almadım, İzmir punta otomotiv ile görüşerek satın aldım, mobil resmi satış kanallarından temin ettiklerini söylediler. Gelince -anlayabilirsem eğer- görecez artık.Bu satıcıdan alma MobilOil olan satıcıdan alabilirsin. Bilgi olması açısından aynı ürünün 5 litreliğini Mobil distribütörden ( maslak ) 1200₺ aldım. 2 ay önce