Güncel Bakım Masrafları

bu sene 115 binde benzinli aracın ağır bakımını yaptırdım.

şu an 125 binde araç manuel , 10 binde mi götürmek lazım 15 bin mi ?

Antalya Başaran veya Alvin Otomotiv'den fiyat alan var mı ?

Kasım ayı içerisinde Golf 7/7.5 1.6 TDI bakım yaptıran var mıdır? Varsa güncel fiyat için iş emrini paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim.

Kasım ayı içerisinde Golf 7/7.5 1.6 TDI bakım yaptıran var mıdır? Varsa güncel fiyat için iş emrini paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim.
ben fiyat aldım 1.4 tsi için aracim için fren hidroligi dahil 6400 ₺ indirimli guya.

Ben üç senedir www.cleanpex.com.tr adresinden alıyorum resmi distribütörü bugüne kadar sıkıntı yaşamadım
ben de hep filtremarketimden motul alırdım, kaldırmışlar motulu. artık daha rahat ulaşılabilecek bir yağ olsun diye mobil 1 bakıyordum. satıcılardan biri de İzmir'de bir firma, hepsiburada ve google yorumları/forotoğrafları da sorunsuz görünüyor. sadece fiyatın uygunluğu kafa karıştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: SCC
9 Mart'ta 1550 TL ye Mann yağ, hava, karbonlu polen ve benzin filitresi olarak ve Mobil 1 Esp 5x30 yağ almıştım. Bugün sanayide 500 TL ye değişimi yaptırdım. Alt aksamları ve fren balatalarını da kontrol ettirdim. Herhangi bir sorun yoktu. Ayrıca yıllardır değişmeyen fren hidroliğini ölçtürdüm ve cihaza göre yeterince nemlendiğinden ve belli bir sorun görmesem de zamanla eskimesinden kaynaklı 400TL ye de onu değiştirdim. Yaklaşık 2 ay önce lastikleri değiştirmiştim, rot ayarını da 300 TL ye yaptırdım. Toplamda malzemeler dahil 2750 TL. tuttu.

Bu satıcıdan alma MobilOil olan satıcıdan alabilirsin. Bilgi olması açısından aynı ürünün 5 litreliğini Mobil distribütörden ( maslak ) 1200₺ aldım. 2 ay önce
ilk fotoğraftaki satıcıdan almadım, İzmir punta otomotiv ile görüşerek satın aldım, mobil resmi satış kanallarından temin ettiklerini söylediler. Gelince -anlayabilirsem eğer- görecez artık.

Bu da fatura görseli
1700655643247.png

Geri
Üst Alt