Güncel Bakım Masrafları

izmir vosmer den randevu aldım. 2016 1.2 tsi dsg ve 79 binde 3336 tl ye motor yağı, yağ filtresi ve sızdırmaz conta değişecek, fiyat normal mi sizce?
Motor yağını dışarıdan alıp götürürseniz biraz daha uygun olabilir.

castrol edge prof 5/30 kullanacağız dediler onun fiyatı ne kadar ben internetten bulamadım

castrol edge prof 5/30 kullanacağız dediler onun fiyatı ne kadar ben internetten bulamadım
Dışarıdan aldığınız yağ 1500₺'yi geçmez. Serviste indirimle beraber 2400₺ civarına geliyor. Bu arada faturalı orijinal başka markaları da tercih edebilirsiniz.

Dışarıdan aldığınız yağ 1500₺'yi geçmez. Serviste indirimle beraber 2400₺ civarına geliyor. Bu arada faturalı orijinal başka markaları da tercih edebilirsiniz.
sanayi de popüler olan bir yer aynı işlem için 1850 tl istedi, sizce hangisi mantıklı, ben şu ana kadar herzaman bakım için servise götürdüm aracımı herşey kayıt altında ama bu yıl nerdeyse yarı yarıya fiyat ffarkı var

Mrb
Hocam benım yukardakı tabloya bakarak yorumlayabılırsın.
Ben olsam dısarıda yaptırırım nasılsa garantısı bıtmıs
Hava fıltresı ve polen fıltresıde değişmelı

Yağı dışarıdan alıp götürünce servis yağın dışarıdan geldiğini ve sorun durumunda mesuliyet kabul etmediğine dair bir yazı ekliyor. Bu şekilde olunca mesuliyet kabul etmeyen serviste bakım yaptırmanın bi avantajı oluyor mu? Bana bu yöntem pek cazip gelmedi ama atladığım bir nokta olabilir diye fikir almak istedim.

Yağı dışarıdan alıp götürünce servis yağın dışarıdan geldiğini ve sorun durumunda mesuliyet kabul etmediğine dair bir yazı ekliyor. Bu şekilde olunca mesuliyet kabul etmeyen serviste bakım yaptırmanın bi avantajı oluyor mu? Bana bu yöntem pek cazip gelmedi ama atladığım bir nokta olabilir diye fikir almak istedim.
Hakan Bey'in, fiyat olarak analiz yaptığını düşününce fiyatın, yapılacak olan işleme göre fiyata dahil olacak sadece yağ, yağ filtre,conta olarak bakınca en indirimli hali ile bakınca tutarın yaklaşık %70'ini yağ oluşturuyor.

Yağın dışarıdan gelmesi durumunu elbette not olarak ekleyecekler. Siz orijinal faturalı yağı temin etmişseniz , eğer ki yağ kaynaklı bir sorun yaşarsanız bunu servise değil, yağı aldığınız yere soracaksınız.
Bu tercihler model yılına göre değişkenlik gösterebilir. Analiz kişiden kişiye değişir.
Parça garantisi, işçilik garantisi durumunu yine kendileri tespit edecekleri için pek olumlu sonuç beklememek gerekir.
Mantık bu şekilde.

Mrb
onlineyedekparca.com
bağcılarda istanbul. 1374 TL +KDV 1648 TLye gelıyor. aynı urunu 1320 tl ye satnda var ama onlineyedekparca lıquly moly yetkılı satıcısı guvenılır geldı bana

Merhaba, daha önce ben de onlineyedekparca.com dan periyodik bakım filtreleri almıştım. Orjinal ürün satıyorlar muhtemelen. Bir de uzmanparca.com var. Bu site de orjinal ürün satıyor mudur? Alışveriş yapanlar varsa fikrini almak isterim.

Mrb
Hocam benım yukardakı tabloya bakarak yorumlayabılırsın.
Ben olsam dısarıda yaptırırım nasılsa garantısı bıtmıs
Hava fıltresı ve polen fıltresıde değişmelı
tşk ederim, ben işin şu tarafındayım; eğer aracımla ilgili genel olarak bir sorun yaşarsam örneğin kavrama değişmesi gerekiyor diyelim araç sürekli servis bakımlı olduğu için indirim yapılabilir, o yüzden servis bakımı yaptırmalıyım seçeneği düşündürüyor beni

tşk ederim, ben işin şu tarafındayım; eğer aracımla ilgili genel olarak bir sorun yaşarsam örneğin kavrama değişmesi gerekiyor diyelim araç sürekli servis bakımlı olduğu için indirim yapılabilir, o yüzden servis bakımı yaptırmalıyım seçeneği düşündürüyor beni
Devamlı servise gidene iyi niyet yok. Müşteriyi servise bağlamak için hiç gitmeyene var. GSM tarifeleri gibi düşünün..

Geri
Üst Alt