Mechanical
Üye
10bin bakımı
Olabilir hocam, teşekkürler bilgilendirme için, birim fiyatla ilgili bilgim yoktu.Önceden ödediğiniz için işçilik birim adedini 67 yaparak fiyata denk getirmişler.
Birim fiyat olayı örneğin bir hava filtresi değişimi 20 birim görünür. Yani ortalama 20 dakika da denilebilir. Birimler kalıp halde. Hiç 67 görmedim. Yani genellikle 10 ve katları oluyor. Bu da fiyatı dengelemek anlamı taşıyor.Olabilir hocam, teşekkürler bilgilendirme için, birim fiyatla ilgili bilgim yoktu.
Hocam dediğiniz gibi şimdi netleşti iyice.Birim fiyat olayı örneğin bir hava filtresi değişimi 20 birim görünür. Yani ortalama 20 dakika da denilebilir. Birimler kalıp halde. Hiç 67 görmedim. Yani genellikle 10 ve katları oluyor. Bu da fiyatı dengelemek anlamı taşıyor.
Zaman olarak kullanım süresi 99 saatten sonra 100. saati desteklemediği için sıfırlanmıştır.5600 km deki aracımın uzun dönem trip metresi kendiliğinden sıfırlandı bugün. Neden olmuş olabilir ? Forumda konuşulmuştu ama nerede olduğunu bulamadım.
Castrol ya da Shell farketmiyor. Fiyat litre olarak aynı ancak ucuz olanda (en üstteki görselde) KDV kadar bir iskonto görünüyor. Ya yanlışlıkla giriş yapmışlar, ya da yağda %16'ya ek olarak ekstra indirim yapmış olabilirler. Teyit edebilirsiniz.arkadaşlar 2015 1.2 tsi manual araç yıllık bakım için 3 yetkili servisten fiyat teklifi aldım .ilk fotodaki TAMAŞ ikinci fotodaki UZAY son fotodaki AVEK...uzay ve tamaş Shell Helix Ultra Prof. kullanırken avek Castrol Edge Prof. LL III yağ kullanıyor. uzay ve tamaş aynı yağ kullanmasına rağmen yağ fiyatlarında 400 tl ye yakın fark var. Sizce fiyatlar nasıl özel serviste sizce ne kadar tutar? Fiyat olarak en uygunu Tamaş olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum.
tamaş Ekli dosyayı görüntüle 71455Ekli dosyayı görüntüle 71454
Ekli dosyayı görüntüle 71453
Golf 8 de uzun trip hiç bir zaman uzun olmayacak o zamanZaman olarak kullanım süresi 99 saatten sonra 100. saati desteklemediği için sıfırlanmıştır.
100 saatte 5600 km gayet iyi bir veri diyebilirim.Golf 8 de uzun trip hiç bir zaman uzun olmayacak o zaman
Bugün yağ değişimini yaptırdım. Yağda da sorun yoktu. Ustaya da sordum, yağ orijinal dedi. Ama neden bu kadar ucuza satıyor bilmiyorum. Belki erken almıştır diye düşünüyorumsüreç boyunca şüphelenecek hiçbir şey olmadı, kendileri ile görüşmem de gelen yağ da güven verdi.
son olarak açınca yağa bakmak kaldı ama mobile sorulabilir mi bilmiyorum.
bu da aldığım yer:
Ekli dosyayı görüntüle 71169
Yetkili serviste 2016 MK7 için yedek anahtar yaptırma ücreti yaşa bağlı %30 indirimle beraber 5950 TL. İşlemde anahtar ve kodlama olarak 2 kaleme para alınmakta. Yaklaşık 10 günde anahtar geliyor ve servise gidince 2 saatlik işlem sonrası araç teslim ediliyor. Başlık altında yedek kumanda fiyatına dair de bir yorum bulunsun istedim.
Düzeltme:Yetkili servis işçilik birim fiyatına zam gelmiş. Geçtiğimiz hafta 12,00₺,
Yukarıdaki ekte 13,40₺
Genişletilmiş bakım kaps. Ne demek acaba?1.5 TSi 2019
4.yıl bakımı
Bakım fiyatı bir yılda %100 artmış, aynı dönemde dövizdeki değişim %60.
Ekli dosyayı görüntüle 71528