Güncel Bakım Masrafları

Fullsave modeli de iyi midir ?
İyidir 80-90 km fazla yapıyorum (1 depoda) fullsave ile. Vpower bana daha etkili ve katkılı geliyor. Performansı daha iyi. En azından ben öyle düşünüyorum. Ama psikolojikte olabilir.

Vpowerden vazgeçmem.
10 depoda bir whürt veya motul benzinli motor temizleyici katkı atıyorum. Normal biniyorum. Yani iyice temizlesin diye yüksek devir yapmıyorum.

Merhaba,
TDI araçlar için, Hava filtresi ve Polen filtresi güncel servis fiyatları hakkın da bilgisi olan var mı? Yaklaşık bir ay önce araç bakımını yaptırmıştım, hava ve polen filtresi değişmemişti. Bugün servisi arayıp hava ve polen filtresi fiyatlarını sorduğum da Polen filtresi 1.300 TL, Hava Filtresi 960 TL fiyat verdiler. Filitre değişimini serviste yaptırırsam işçilik dahil indirimli toplam 1.885 TL olacağını belirttiler. Kafama takılan şey güncel bakım teklifini paylaşan arkadaşların listelerinde söz konusu filtrelerin fiyatı 671 ve 444 TL olarak görünüyor. Arada ki fark benim aracın modelinden (2014) ve dizel olmasından mı kaynaklanıyor? Aydınlatırsanız sevinirin. Teşekkürler.
Nacizane tavsiyem ve düşüncem hava filtresi ve polen filtresi montajı sizde yapabilirsiniz elinizde tornavida kullanmak geliyorsa tabii
Mann filtre orjinal parça üretiyor ve vw mann, mahle ve hengst marka çıkıyor fabrika çıkışı araçlarda. Kendi aracıma mann filtre kullandım. Hava filtresi polen filtresi 600 tl ücret ödedim.

Nacizane tavsiyem ve düşüncem hava filtresi ve polen filtresi montajı sizde yapabilirsiniz elinizde tornavida kullanmak geliyorsa tabii
Mann filtre orjinal parça üretiyor ve vw mann, mahle ve hengst marka çıkıyor fabrika çıkışı araçlarda. Kendi aracıma mann filtre kullandım. Hava filtresi polen filtresi 600 tl ücret ödedim.
Söylediğiniz filtreleri nerden alabiliri. Nette bir çok sitede var ama servisin kullandığı filtreyi nasıl temin edebilirim? Teşekkürler.

Çok teşekkürler. İnternet üzerinden Servisin kullandığı filtreleri alabiliyor muyum, varsa adres paylaşabilir misiniz rica etsem.
Servisin kullandığı filtre olarak alacak olursanız servis fiyatından daha ucuza bulamazsınız.
Servisin kullandığı filtreler neredeyse hepsi Mann filtre.
Bu sebeple Mann distribütöründen temin edilmiş satıcılardan almanız gerekir.

Polen filtresini anti alerjik olanı seçmenizi tavsiye ederim.

Servisin kullandığı filtre olarak alacak olursanız servis fiyatından daha ucuza bulamazsınız.
Servisin kullandığı filtreler neredeyse hepsi Mann filtre.
Bu sebeple Mann distribütöründen temin edilmiş satıcılardan almanız gerekir.

Polen filtresini anti alerjik olanı seçmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim.

Polen filtresini değiştiririm yalnız hava filtresini nasıl değiştiririm hiç bilmiyorum.

Polen filtresini değiştiririm yalnız hava filtresini nasıl değiştiririm hiç bilmiyorum.
Benzinli biraz uğraştırıcı ancak dizel hava filtresi değişimi kolay.
(Kontrol kalemi ya da düz uçlu tornavida da açıyor)

Söylediğiniz filtreleri nerden alabiliri. Nette bir çok sitede var ama servisin kullandığı filtreyi nasıl temin edebilirim? Teşekkürler.
Servis denilen orjinal marka,mannfiltreye yaptırıyormuş ama dışarıya sattıkları ile aynı kalitedemi üretiyorlar bilemeyiz. ben,filtremarketim sitesinden kaymazlar motor firmadan sipariş verdim. Mann filtre sitesinde bayii olarak bakabilirsiniz. Polen filtresi üzerinde menşei germany yazıyordu,hava filtresini farklı ülke yazıyordu. Takıntılıyım derseniz servisten aynı marka parçayı iki katı üstünü verip almak sizin tercihiniz.

Ankarada yetkili servise götürenler hangisi daha f/p fiyat ve güzel işçiliği oluyor?

Bakım sırasında vs antifrizli cam suyu alan veya fiyatını öğrenen oldu mu?

Bakım sırasında vs antifrizli cam suyu alan veya fiyatını öğrenen oldu mu?
Geçmiş sayfalara göz atılarak iş emri paylaşanlara bakılabilir. İş emrinde işçilik birim fiyatı 18₺ gördüğünüzde cam suyuna bakınca fiyatı öğrenebilirsiniz.

Ya da bir alo ile de servisten fiyat alınabilir.

Servis denilen orjinal marka,mannfiltreye yaptırıyormuş ama dışarıya sattıkları ile aynı kalitedemi üretiyorlar bilemeyiz. ben,filtremarketim sitesinden kaymazlar motor firmadan sipariş verdim. Mann filtre sitesinde bayii olarak bakabilirsiniz. Polen filtresi üzerinde menşei germany yazıyordu,hava filtresini farklı ülke yazıyordu. Takıntılıyım derseniz servisten aynı marka parçayı iki katı üstünü verip almak sizin tercihiniz.
Şu an kullandığım araç (2014 TDI Hıghline) üçüncü vw aracım. Şimdiye kadar hiç bir araçta servis dışında bakım veya filtre kullanmadım, bu sefer @ogzogz arkadaşın söylediği yerden filtreleri alıp kendim değiştireceğim en azından filtreleri karşılaştırma şansım da olacak, zira servis iki filtre ve işçilik için 1.885₺ fiyat verdi.

Geri
Üst Alt