Her iki şanzımani da kullanan biri olarak her zaman dediğim gibi DSG büyük Rahatlık, ancak fiyat farkı iş içine girince hersey tamamen duygusal oluyor.[emoji1]
Dsg hızlı geçişleri ile daha stabil, hızlı ilerliyor gibi hissettiriyor.
Dsg narin bir şanzıman oyle sık oynamaya gelmez, kırmızı ışıklarda N ye almak yanlış, surekli D konumunda bulunmalı diye biliyorum, ki manuel gerektiğinde direksiyondaki kulakçiklarlardan idare ediyorum cok keyifli oluyor [emoji41][emoji41]
El freni konusu bu manuel araçlar icin de geçerli önce el freni ceklimeli sonra vitese alınmalı, DSG icin tek Seçenek olan P , manuel araçlar icin rampa aşağı R konumu, rampa yukarı ise 1. Vites tercih edilmeli.
Yanlışım var ise affola [emoji5]️[emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dsg hızlı geçişleri ile daha stabil, hızlı ilerliyor gibi hissettiriyor.
Dsg narin bir şanzıman oyle sık oynamaya gelmez, kırmızı ışıklarda N ye almak yanlış, surekli D konumunda bulunmalı diye biliyorum, ki manuel gerektiğinde direksiyondaki kulakçiklarlardan idare ediyorum cok keyifli oluyor [emoji41][emoji41]
El freni konusu bu manuel araçlar icin de geçerli önce el freni ceklimeli sonra vitese alınmalı, DSG icin tek Seçenek olan P , manuel araçlar icin rampa aşağı R konumu, rampa yukarı ise 1. Vites tercih edilmeli.
Yanlışım var ise affola [emoji5]️[emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk