VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@MSE Muhammed Hocam o zaman vardır bir hayır diyelim :) )

Bu arada 7-8 gün servis, dilerim önemli bir arıza ya da aksaklık yoktur?

erkanz dedi:
@MSE Muhammed Hocam o zaman vardır bir hayır diyelim :) )

Bu arada 7-8 gün servis, dilerim önemli bir arıza ya da aksaklık yoktur?
Mutlaka vardır bir hayır Erkan hocam :)

Servise 30.000 bakımı + arka tampon tamiri için bıraktım hocam. Bana da çok uzun bir süre gibi geldi ama her ihtimale karşı mahcup olmamak için süreyi fazla söyleyip bir terslik olmadığı sürece erken teslim ediyorlar böylelikle müşteri sevindirdik oluyor ve müşteri memnuniyeti kazanıyorlar, diye düşünüyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE Dilerim tez vakitte kavuşursunuz aracınıza hocam. 7-8 gün dediğiniz gibi göz korkutsa da erken almak memnuniyeti garantiler :)

Akabinde kablolar bizi bekler :)

@MSE

Hocam boyama işlemi zaten 3 4 gün sürer herhalde boyanacak işe.

erkanz dedi:
@MSE Dilerim tez vakitte kavuşursunuz aracınıza hocam. 7-8 gün dediğiniz gibi göz korkutsa da erken almak memnuniyeti garantiler :)

Akabinde kablolar bizi bekler :)
Teşekkürler hocam :)

yusuf dedi:
@MSE

Hocam boyama işlemi zaten 3 4 gün sürer herhalde boyanacak işe.
Boyanacak Yusuf hocam. Tamir için tamponu bir yere göndereceklermiş boyayı kendileri yapıyorlarmış.

Orhan Hoca dedi:
Hangisini alalım abi biliyorsun benim kablo yandı, bu nedenle kablo arayışındayım [emoji5]

Bugün 11.11 çin bekarlar günü diye aliexpresste bir çok üründe indirim var, telefon kılıfı vb aldım ben yine :D

@Orhan Hoca

@Orhan Hoca  Linkteki kabloyu aldım, inşallah güzel çıkar rahat rahat kodlamalara devam ederiz :) 15 versiyon olmasının farkı var mı acaba 14 ile?

@Orhan Hoca Bu indirim iyi oldu açıkçası önceki kablom yanınca orijinali almak için para biriktiriyordum, bu 20 dolar 60 liraya geliyor 340 ona verene kadar 5 kez kablo yakabilirim diye düşündüm, umarım mantıklı olanı yapmışımdır. :)

enpisagor dedi:
@Orhan Hoca Bu indirim iyi oldu açıkçası önceki kablom yanınca orijinali almak için para biriktiriyordum, bu 20 dolar 60 liraya geliyor 340 ona verene kadar 5 kez kablo yakabilirim diye düşündüm, umarım mantıklı olanı yapmışımdır. :)
Standart taşıma diyor. Teslim süresi çok uzamasın ?

MSE dedi:
Standart taşıma diyor. Teslim süresi çok uzamasın ?

Genelde gemi ile geliyor ürünler, sadece dhl ile uçak ile geliyor o da üründen fazla para :)

Geri
Üst Alt