VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

enpisagor dedi:
@Orhan Hoca Bu indirim iyi oldu açıkçası önceki kablom yanınca orijinali almak için para biriktiriyordum, bu 20 dolar 60 liraya geliyor 340 ona verene kadar 5 kez kablo yakabilirim diye düşündüm, umarım mantıklı olanı yapmışımdır. :)
Standart taşıma diyor. Teslim süresi çok uzamasın ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Genelde gemi ile geliyor ürünler, sadece dhl ile uçak ile geliyor o da üründen fazla para :)
Air mail yazanlar da mı gemiyle geliyor hocam ?

@MSE

Çin hükümeti ihracatı arttırmak için aldığımız ürünleri minimum taşıma ücreti ile göndermek için boş gemi varsa boş gemi ile, uçak varsa uçak ile bize yaklaştırabildiği kadar yaklaştırıyor, Devlet buna büyük destek sağlıyor, bazen farklı ürünler arasında bizim ürünler ücretsiz taşınıyor, satıcı da kargo için pek bir şey ödemiyor. yani size gelen bir ürün bazen 3-5 ülke gezebiliyor. Sadece registered yazanlar takipli olduğu için daha çabuk elimize geçiyor,

Daha önce aldığım bir üründe hem isveç hemde almanya etiketleri yer alıyordu. Ürünün hemen gecikme olayı biraz şans anlayacağınız. Direkt türkiye için dediğim gibi DHL seçeneğini seçmek lazım, zaten firma belirttiği süreyi aşasa ücret almıyor.

@Orhan Hoca sanırım haftaya benide İzmir'den listeye eklersiniz.

Kablom PTT işyerine gelmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum pazartesi gününü.

@Orhan Hoca'm nihayet kablom geldi:))

Hafta sonu uygulama var...

Kabloyu yakmamak için kullanılan laptopun sadece kodlama sırasında internete bağlı olmaması yeterlimi? Kodlama sonrasında internete bağlandığımızda ve sonrasında sorun yaşarmıyım?

Bilgi için tşkler.

1733_cd960aeac30ed2a4efd59aa9f47e7a20fd3e0822.jpg

MRT BSRN dedi:
@Orhan Hoca'm nihayet kablom geldi:))

Hafta sonu uygulama var...

Kabloyu yakmamak için kullanılan laptopun sadece kodlama sırasında internete bağlı olmaması yeterlimi? Kodlama sonrasında internete bağlandığımızda ve sonrasında sorun yaşarmıyım?

Bilgi için tşkler.
Güvenlik duvarı vs.. virüs programı kapalı olması lazım galiba.

Yeni bir kullanıcı hesabı açıp sadece bu iş için kullanabilirsiniz ;)

Böylece kafanız karışmaz hiç.

@Orhan Hoca 'm merhaba, ben de fatsadan aranıza katılıyorum, aracımı yeni aldım, arada Samsun'a gezmeye geliyoruz, müsait olduğunuz bir Zaman'da aracıma birkaç kodlama yapabilir miyiz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok hocam o taraf bize biraz ters düşüyor, genellikle Samsun'a gidiyoruz

Orhan Hoca dedi:
Yok hocam o taraf bize biraz ters düşüyor, genellikle Samsun'a gidiyoruz

Tamamdır hocam. Samsuna geçersem inş ben haber veririm size.
Tamam hocam haberinizi bekliyorum, hatta Trabzon'dan Samsun'a geçerken fatsada buluşup hem tanışır çay içeriz hem de kodlama yaparız

Baktım led sinyalleri kendi içinde çakarlı yapamıyorum bende led stoplarla çakarlı yapayım dedim [emoji4] hangisi daha iyi olmuş ?

@Orhan Hoca

@batuhantashan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orhan Hoca dedi:
sağdaki çakar çok şık bence. aştın olayı üstad.  :( '

@MSE
Sağolun hocam. Bu arada sizin çakarlı ön sinyalleriniz var da bizim olmaz mı sandınız :)

Orhan Hoca dedi:
oooooooooo. gecenin bombası bu gerçekten.  başlığında not düşmüştüm. u ledi bulunmayan araçlarda gündüz farla denedik olmadı diye. bu problemi de çözmüş oldunuz. dipnotu değiştirmem lazım.

kodları vermeyi unutmayın.  s=s18

@MSE
Sabah PC'den yazsam olur mu hocam :)

Orhan Hoca dedi:
olur tabi hocam. birbirleriyle bitişik olsunlar diye 24. başlık olarak atadım. oraya yazarsınız kodlarını. 24. konu da 57. konu oldu.

@MSE
Tamamdır hocam elinize sağlık.

Baktım led sinyalleri kendi içinde çakarlı yapamıyorum bende led stoplarla çakarlı yapayım dedim [emoji4] hangisi daha iyi olmuş ?

Orhan Hoca dedi:
Tamam bu videoyu müstakil başlığa alırım o zaman. diğer özellik içinde soldaki görüntü şeklinde uyarı yapıp başlık atarız.

her iki özellik için öz konu başlığı ne olsun?

@MSE
Diğer kodlamayı tekrar yapar video çekerim hocam ister tek konu açın isterseniz ayrı ayrı. Kontrol sizde :)

Led sinyallerin led stoplar ile çakarlı yanması?

Sinyal verince arka stoplardaki tüm ledlerin tamamen yanıp sönmesi ?

Hocam sarı sinyaller iptal edilip sadece kırmızılar ile de sinyal verme olayı yapılabilir. Dilerseniz yapayım onu da

Orhan Hoca dedi:
ayrı ayrı açtım. not düşerek izah etmeye çalıştım ama zahmet olmayacaksa müstakil bir video daha iyi olur tabi.

sadece kırmızılar ile de sinyal verme özelliğini de alabiliriz videolu. çeşitlilik çok iyi olur. herkes zevkine göre yapar.  s=s15

bu kadar ayrıntılı sadece bizim forumda var herhalde. bakmadım ama başka forumlarda gördünüz mü?

benim başım döndü ki ilk defa bu işe girecekleri düşünemiyorum bile.  ;)

@MSE
Videodan kolayı mı var hocam çekeriz tabi. Artık laptopumun sağlam bir bataryası var yarın hallederim inşallah :)

Başka forumlarda bu kadarını görmedim bizim foruma özel bunlar. Yeni başlayanlara yardım ederiz onlar kullanmak istedikleri özelliğe karar versinler yeter :)

Geri
Üst Alt