Bende sıkıntılı bi durum olmaz sonuçta böyle bi özellik var ve biz onu aktif etmiş olucazmaniax dedi:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sıkıntılı bi durum olmaz sonuçta böyle bi özellik var ve biz onu aktif etmiş olucazmaniax dedi:
Valla hocam forumda iki tane vag canavarı var Batuhan'la Muhammed çözemezse bu işi zor çözülür.Orhan Hoca dedi:Yok hala çözülmedi hocam. beklemedeyiz bakalım umutla.Buradan almış sanırım hocam.gerekli özelliklerin hepsi bizim listede var hocam. farklı bir kodlama yok.
hangi siteden aldınız?
@MRT BSRN
http://www.vcdscoding.com/#!golf/cv37
Sizin şu çakar esnasında dans enden geri park kamerası olayı çözülmedi mi daha ?
Yapan arkadaşa mesaj atmıştım şöyle demişOrhan Hoca dedi:Kodları buluruz onur yakında. sen girişi yaptın bakalım. s=s18
sınırlı aktif olması beni endişelendiriyor . neticede güvenlik meselesi.
@Onur
Elimde suan leptop yok abi bu işinde fikir benden sonuç senden olacak gibi geliyo bana )Orhan Hoca dedi:esp ayarlarının olduğu bölüme gelip long coding de bunu denemek lazım. tüm byt ve bit olasılıkları denersek eski değerde sonu 02 olan yeni değeri 06 atanacak olan tıklama işte budur. do it yapmadan bunu ekrandan görebiliriz.Yapan arkadaşa mesaj atmıştım şöyle demişKodları buluruz onur yakında. sen girişi yaptın bakalım. s=s18
sınırlı aktif olması beni endişelendiriyor . neticede güvenlik meselesi.
@Onur
Long codingde son kismi 02 olan yeri 06 yapmak yeterli demiş
Ama anlayamadım.
Not almadım ama hafızaya attım hocam sabah jantları taktırıp geldikten sonra yazarım inşallah.Orhan Hoca dedi:
Yaav abi sen bizden hızlı çıktın )MSE dedi:@orhan hoca @onur
Buyrun esc spor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben aslında uyuyorum hocam çaktırmayın teşekkürlererkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam hızına yetişmek ne mümkün maşallah [emoji4][emoji4]
iPhone using Tapatalk
Sınırlı mı derken hocam ?Orhan Hoca dedi: