silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Üstadım;Orhan Hoca dedi:müstakil başlığı sildim hocam sağolun uyarınız için. s=friendship
teşekkür ederim hassasiyetiniz için.
Değerli Üstadım;Orhan Hoca dedi:müstakil başlığı sildim hocam sağolun uyarınız için. s=friendship
@Redline Serkan Hocam @Orhan Hoca mızın da yönlendirmesi ile @MSE Muhammed hocam ve ben aşağıdaki satıcıdan 14.10 kablomuzu aldık ve kullanmaya başladık bile. Gerçi Muhammed hocamız boyut atladığı için ben garip gureba gibi kaldım ama uğraşıyorum bakalımRedline dedi:Merhaba arkadaşlar bende kendi başıma kodlama yapmak istiyorum. Kablo araştırması içindeyim kafam çok karıştı aracımı temmuzda teslim aldım hangi kabloyu almam gerektiğine baktım 14.10 yalnız aliexpress deki kablolar kodlama ve uzun kodlama yapamazsın 12 versiyonun gerekli diyor ne yapıcağımı şaşırdım
Redline dedi:@erkanz
Anladım hocam kabloyu 14.10 uyumlu olması yeterli Allah razı olsun düşünmen yeter bende de olsun istanbul çoğalsın
Redline dedi:@erkanz
Anladım hocam kabloyu 14.10 uyumlu olması yeterli Allah razı olsun düşünmen yeter bende de olsun istanbul çoğalsın
Evet Hocam, 15 ile başlayan sürümlü kablodan almanız lazım, o zaman istediğiniz kodlamayı yapabilirsinizBaskan dedi:2015 9 ayda golf aldım bende kablo alsam bu kodlardan faydalanabiliyomuyum
İyi günler.