G
Guest
Tşkr ler
Abi iki saattir kurcalıyom bulamadım eyvallah tesekkurler hocamOrhan Hoca dedi:
Peki hocam bizde açık değil zaten ama sınırı düşürmeyi bulursak kullanmak isteyenler olabilir eve gidince bi bakayım onaOrhan Hoca dedi:Bulmuş olman yani tehlikeli sulara kadar ilerlemiş olman bilim adına güzel birşey Muhammed hocam. 'Bir kodlama daha buldum ancak paylaşıp paylaşmamakta endişelerim var Performansı yüksek birçok araçta görürüz elektronik olarak 250km/s hızda sınırlandırılmıştır diye yazar teknik özelliklerinde. Bunlar çok rahatlıkla 250km/s geçebilecek araçlardır, zannedersem avrupada böyle bir sınır belirlenmiş. Bizim araçlarda hız sınırlama olayı var. Benim araçta aktif değildi ama VW grubundaki bazı araçların 200-210 km hıza gelip daha da hızlanmadığını duymuştum. Bu ayarın nereden yapıldığını buldum. Şuan için bilgim sınırlı. Orada 2 değer bulunuyor, birisi deaktif olması diğeri ise 210km/s şeklinde sınırlanması. 210km/s değerini değiştirebiliyor muyuz bilmiyorum akşam bir bakayım. Böyle bir şeyi paylaşmamıza gerek varmı değerli hocalarım ? @Orhan Hoca @silvershadow @yusuf
Bence gerek yok. fazla hıza ihtiyaç yok derim.
Ben başlangıçta kodları bulmakta çok zorlanmıştım hocam böyle çok iyi oldu fakat şimdi genel konunun ilk mesajına bir güzellik düşünüyorum. Kod sayısı arttı sayfa sayfa gezmesi zor olabiliyor.Orhan Hoca dedi:başlıkları müstakil yaptırmasaydın işimiz zordu. kafalar iyice karışacaktı. şimdi herşey düzenli. :'(
kimin hangi kodlama üzerinde çalıştığını da takip edebiliyoruz. &:
@MSE
Hocam benim bulduğum ekranda şuan için iptal etme ve 210a sınırlama seçenekleri var. En iyisi daha derine dalmayayım. Ecuyu falan değiştirecek param yok şu sıralarerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam, @Orhan Hoca mızın da dediği gibi bilinmeyen ve tehlikeli sulardaki keşiflere devam ediyorsun
Bu konu ile ilgili az biraz bir konuya denk gelmiştim yabancı bir forumda ama senin dediğin ayar olmasa gerek ki biraz farklı yerlerden söz ediyorlardı. Birisi denemek için hız limiti ayarını 100 km/h ye indirmiş ve öylece kalmış, geri almayı bir türlü çözememişler. Sonrasında mecburen ECU'yu değiştirmek zorunda kalmışlar. Adam 100'ü aşamadan kullanmış yeni ECU takılana kadar
Değerli Muhammed Hocam,Orhan Hoca dedi:Bulmuş olman yani tehlikeli sulara kadar ilerlemiş olman bilim adına güzel birşey Muhammed hocam. 'Bir kodlama daha buldum ancak paylaşıp paylaşmamakta endişelerim var Performansı yüksek birçok araçta görürüz elektronik olarak 250km/s hızda sınırlandırılmıştır diye yazar teknik özelliklerinde. Bunlar çok rahatlıkla 250km/s geçebilecek araçlardır, zannedersem avrupada böyle bir sınır belirlenmiş. Bizim araçlarda hız sınırlama olayı var. Benim araçta aktif değildi ama VW grubundaki bazı araçların 200-210 km hıza gelip daha da hızlanmadığını duymuştum. Bu ayarın nereden yapıldığını buldum. Şuan için bilgim sınırlı. Orada 2 değer bulunuyor, birisi deaktif olması diğeri ise 210km/s şeklinde sınırlanması. 210km/s değerini değiştirebiliyor muyuz bilmiyorum akşam bir bakayım. Böyle bir şeyi paylaşmamıza gerek varmı değerli hocalarım ? @Orhan Hoca @silvershadow @yusuf
Bence gerek yok. fazla hıza ihtiyaç yok derim.
Sağolun hocam. Acaba şu şöyle olsaydı dediğiniz bir özellik var mıMRT BSRN dedi:@MSE Muhammet Hocam seni takipteyiz. :'(
Teşekkürler hocam çok sevinirimMRT BSRN dedi:@MSE Muhammed Hocam kabloyu alalı daha 1 hafta oldu. İş durumundan henüz 8 - 10 kodlama yapabildim. Sayenizde forumdan öğreneceğim çok şey var.
Aklıma gelen bir özellik olursa seve seve sizlerle paylaşırım.
İyi forumlar.