Olsun hocam sağolun elinize sağlık. aklıma geldi öyle sormuştum. Yine gelirse rahatsız ederim sizi hocamMSE dedi:@mehmet_07 Maalesef aynalardaki sinyaller sadece sinyal vermek üzere ayarlanmış. Aktif ya da deaktif yapabiliyoruz.
Onur onunla ilgili aklıma bişey geldi ama elimde araba olması lazım denemem lazım Belki benim sis farları üzerinden deneyebilirim, bak iyi düşündüm bunu [emoji2]Onur dedi:
İstediğin Zaman hocam hiç çekinme [emoji4]mehmet_07 dedi:@mehmet_07 Maalesef aynalardaki sinyaller sadece sinyal vermek üzere ayarlanmış. Aktif ya da deaktif yapabiliyoruz.
Olsun hocam sağolun elinize sağlık. aklıma geldi öyle sormuştum. Yine gelirse rahatsız ederim sizi hocam [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi senin dediğin olayı necati abi yapmıştı iç aydınlatmalarla paralel fakat ne zaman tavan lambaları yansa park siste yanıyorduMSE dedi:Onur onunla ilgili aklıma bişey geldi ama elimde araba olması lazım denemem lazım Belki benim sis farları üzerinden deneyebilirim, bak iyi düşündüm bunu [emoji2]
Aklımdaki şey ise farların iç aydınlatmalarla birlikte yanmasını sağlamak. Çakma leaving home [emoji23] Yarın bi deneyeyim bunu. Sonucu haber veririm.
Mantıklı dediğin abi bırakalım sürekli yansın Sadece kilit açıldığında yansın istiyorum çok mu şey istiyorumMSE dedi:@Onur Ben ayak aydınlatması şeklinde kodlamayı düşündüm. Kumanda ile kapıları açınca yanacak. Araçtan inerken kapıcıyı açınca da yanacak. Kilitlendiğinde sönecek. Ama coming home'u kapatmazsan kilitlendiğinde kısalar yanmaya devam eder. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak ve hoşuna gitmediyse hiç uğraşmayayım başka çare düşüneyim
Edit: Ama ayak aydınlatması araç hareket Halindeyken de yanıyor sen far açma kapamayı kullanma biz hep yanık hale getirelim farları [emoji23]