VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@mehmet_07 Maalesef aynalardaki sinyaller sadece sinyal vermek üzere ayarlanmış. Aktif ya da deaktif yapabiliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE

Abi leaving home ile ilgili bi gelişme var mı ? :)

MSE dedi:
@mehmet_07 Maalesef aynalardaki sinyaller sadece sinyal vermek üzere ayarlanmış. Aktif ya da deaktif yapabiliyoruz.
Olsun hocam sağolun elinize sağlık. aklıma geldi öyle sormuştum. Yine gelirse rahatsız ederim sizi hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onur dedi:
@MSE

Onur onunla ilgili aklıma bişey geldi ama elimde araba olması lazım denemem lazım :) Belki benim sis farları üzerinden deneyebilirim, bak iyi düşündüm bunu [emoji2]

Aklımdaki şey ise farların iç aydınlatmalarla birlikte yanmasını sağlamak. Çakma leaving home [emoji23] Yarın bi deneyeyim bunu. Sonucu haber veririm.

mehmet_07 dedi:

Olsun hocam sağolun elinize sağlık. aklıma geldi öyle sormuştum. Yine gelirse rahatsız ederim sizi hocam [emoji4]

İstediğin Zaman hocam hiç çekinme [emoji4]

MSE dedi:
@MSE

Onur onunla ilgili aklıma bişey geldi ama elimde araba olması lazım denemem lazım :) Belki benim sis farları üzerinden deneyebilirim, bak iyi düşündüm bunu [emoji2]

Aklımdaki şey ise farların iç aydınlatmalarla birlikte yanmasını sağlamak. Çakma leaving home [emoji23] Yarın bi deneyeyim bunu. Sonucu haber veririm.

Abi senin dediğin olayı necati abi yapmıştı iç aydınlatmalarla paralel fakat ne zaman tavan lambaları yansa park siste yanıyordu :D

@Onur Ben ayak aydınlatması şeklinde kodlamayı düşündüm. Kumanda ile kapıları açınca yanacak. Araçtan inerken kapıcıyı açınca da yanacak. Kilitlendiğinde sönecek. Ama coming home'u kapatmazsan kilitlendiğinde kısalar yanmaya devam eder. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak ve hoşuna gitmediyse hiç uğraşmayayım başka çare düşüneyim :)

Edit: Ama ayak aydınlatması araç hareket Halindeyken de yanıyor :) sen far açma kapamayı kullanma biz hep yanık hale getirelim farları [emoji23]

MSE dedi:
@Onur Ben ayak aydınlatması şeklinde kodlamayı düşündüm. Kumanda ile kapıları açınca yanacak. Araçtan inerken kapıcıyı açınca da yanacak. Kilitlendiğinde sönecek. Ama coming home'u kapatmazsan kilitlendiğinde kısalar yanmaya devam eder. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak ve hoşuna gitmediyse hiç uğraşmayayım başka çare düşüneyim :)

Edit: Ama ayak aydınlatması araç hareket Halindeyken de yanıyor :) sen far açma kapamayı kullanma biz hep yanık hale getirelim farları [emoji23]

Mantıklı dediğin abi bırakalım sürekli yansın :D Sadece kilit açıldığında yansın istiyorum çok mu şey istiyorum :D

Orhan hocam viraj dönüş ampullerini h7 photon diamond vision ile degismek istemistim fakat satici led var  dedi onu taktik cok guzel oldu fakat ariza isigi yakti bunun bir çözümü  varmiydi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacam hemen deneyecegim sagolun.

Sisleri bende degistim led olarak hic ariza isigi falan yakmamisti. Bixenon far led gündüz farlari led sis ve viraj dönüş darlari süper olmustu fakat canim sıkıldı simdi umarim kodlama işe yarar. yoksa photon diamond vision ile degismek zorunda kalicam.

Tesekkurler hocam.

Orhan hocam bu kodlamaya hangi bolumdem giricez pek anlayamadim bi aciklama yok gibi degeri 127 mi yapicaz sadece.

Edit: Pardon hocam aciklamayi gordum

Orhan hocam bendeki orj değerler bu şekilde.Neyi degistirmem gerekiyor
a5a0e347e5756d7720fa995b096bcb8c.jpg

c19d9a8a4a553f2aed50ee3a10a3481f.jpg

Leuchte 8FL ve 9FL'de 1 kanalları led yapın. Numaramı özelden yazdım hocam. @farbar

Aynen orhan hocam telde görüştük sağolsun ilgi ve alakasina teşekkürler herkese.

Geri
Üst Alt