VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

U LEDLİ GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARI BULUNAN ARAÇLARDA SELEKTÖR YAPINCA U LEDLERİN SÖNMESİ

Gündüz U LED'leriniz açık şekilde gezerken selektör yaptığınızda bi-xenon (şimşek)'ların yanması sırasında U LED'ler söner. Şimşek bitince tekrardan U LED'ler yanar :)

1-  09 Cent. Elect.

2- Security Access -16 > key 31347

3- Adaptation - 10

Sol U LED

(9)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion D 2

New Value: Lichthupe bei nicht aktivem Abblendlicht und nicht atkivem Dauerfahrlicht

(10)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert CD 2

Value: 0

(11)-Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction CD 2

New Value: Minimize

Sağ U LED

(9)-Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion D 3

New Value: Lichthupe bei nicht aktivem Abblendlicht und nicht atkivem Dauerfahrlicht

(10)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert CD 3

(11)-Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction CD 3

HALOJEN GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARI BULUNAN (bi-xenon ya da halojen far farketmez) ARAÇLARDA SELEKTÖR YAPINCA GÜNDÜZ SÜRÜŞ FARLARININ SÖNMESİ

Gündüz sürüş farlarınız açık şekilde gezerken selektör yaptığınızda gündüz sürüş farları söner. Selektör bitince tekrardan gündüz sürüş farlarınız yanar. Bu kodlama Bi-xenon basic ve halojen far bulunan araçlarda geçerlidir.

1-  09 Cent. Elect.

2- Security Access -16 > key 31347

3- Adaptation - 10

Sol Gündüz Sürüş Farı

(9)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion D 4

(10)-Leuchte4TFL LB4-Dimmwert CD 4

(11)-Leuchte4TFL LB4-Dimming Direction CD 4

Sağ Gündüz Sürüş Farı

(9)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion D 5

(10)-Leuchte5 TFL RB32-Dimmwert CD 5

(11)-Leuchte5 TFL RB32-Dimming Direction CD 5

@Orhan Hoca 'm uygun bulunursa yeni konu açılabilir.

@Onur

Onur Leaving Home konusunda iç aydınlatmaya bağlama yönteminden başka bişey bulamadım malesef. Onu da Necati hocam buldu demiştin.

Bu yöntemi sis farlarına uyguladım. Araç hareket halindeyken kapalı oluyor. Kapı açılırsa yanıyor ya da kumandadan kilitleri açınca. Coming Home özelliğini kısa farlara bunu da sis farlarına uygulayabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE dedi:
@Onur

Onur Leaving Home konusunda iç aydınlatmaya bağlama yönteminden başka bişey bulamadım malesef. Onu da Necati hocam buldu demiştin.

Bu yöntemi sis farlarına uyguladım. Araç hareket halindeyken kapalı oluyor. Kapı açılırsa yanıyor ya da kumandadan kilitleri açınca. Coming Home özelliğini kısa farlara bunu da sis farlarına uygulayabilirsin.

@Onur Coming Home fonksiyonu sislerde daha işlevsel oluyor, önünde araç varsa kısalar pek işe yaramıyor ama sisler altta kaldığı için daha iyi oluyor tavsiye ederim

Bu arada Muhammed Abi, aracı kilitleyip açarken korna sesi çıkıyor ya, onun sesini kısabiliyor muyuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam merhaba herkese emekleriniz den dolayı herkese tesekkurler bi ricam olacak

Katlanabılır aynayı aracı kitleyınce katlanıyor aracıacınca da aynaların acılmasını nasıl yaparız

fcsrn dedi:
@Onur

@Onur Coming Home fonksiyonu sislerde daha işlevsel oluyor, önünde araç varsa kısalar pek işe yaramıyor ama sisler altta kaldığı için daha iyi oluyor tavsiye ederim

Bu arada Muhammed Abi, aracı kilitleyip açarken korna sesi çıkıyor ya, onun sesini kısabiliyor muyuz
Eren bildiğim kadarıyla sesi kısma olayı yok. Rahatsız olduğunda ekrandan kapatabilirsin :)

ugurgoncu_02 dedi:
Hocam merhaba herkese emekleriniz den dolayı herkese tesekkurler bi ricam olacak

Katlanabılır aynayı aracı kitleyınce katlanıyor aracıacınca da aynaların acılmasını nasıl yaparız

Hocam aracı açınca aynaların da açılıyor olması lazım. Bildiğim kadarıyla sadece 2013'lerde kontağı açınca açılıyor. Orhan hocamda bu şekilde çalışıyordu.

ugurgoncu_02 dedi:
Aynen kontak acılınca acılıyor

Araç yeniydi diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba?

ugurgoncu_02 dedi:
2013 zaten aracım

Hmm tamam hocam. Orhan hocamın müsait vaktinde bu sorunu çözeceğiz inşallah :) Gelişmeleri haber veririm.

ugurgoncu_02 dedi:

Değerli Hocam;

Medya cihazında ayarlar menüsünde ayna ve silecekler kısmında aynaların kontağı takınca veya kapılar açılınca şeklinde iki olasılığı mevcut bunlardan hangisini istersek o kutucuğu işaretliyoruz.

Geri
Üst Alt