- İsim
- Göktuğ D.
@Onur Coming Home fonksiyonu sislerde daha işlevsel oluyor, önünde araç varsa kısalar pek işe yaramıyor ama sisler altta kaldığı için daha iyi oluyor tavsiye ederimMSE dedi:@Onur
Onur Leaving Home konusunda iç aydınlatmaya bağlama yönteminden başka bişey bulamadım malesef. Onu da Necati hocam buldu demiştin.
Bu yöntemi sis farlarına uyguladım. Araç hareket halindeyken kapalı oluyor. Kapı açılırsa yanıyor ya da kumandadan kilitleri açınca. Coming Home özelliğini kısa farlara bunu da sis farlarına uygulayabilirsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eren bildiğim kadarıyla sesi kısma olayı yok. Rahatsız olduğunda ekrandan kapatabilirsinfcsrn dedi:@Onur Coming Home fonksiyonu sislerde daha işlevsel oluyor, önünde araç varsa kısalar pek işe yaramıyor ama sisler altta kaldığı için daha iyi oluyor tavsiye ederim@Onur
Onur Leaving Home konusunda iç aydınlatmaya bağlama yönteminden başka bişey bulamadım malesef. Onu da Necati hocam buldu demiştin.
Bu yöntemi sis farlarına uyguladım. Araç hareket halindeyken kapalı oluyor. Kapı açılırsa yanıyor ya da kumandadan kilitleri açınca. Coming Home özelliğini kısa farlara bunu da sis farlarına uygulayabilirsin.
Bu arada Muhammed Abi, aracı kilitleyip açarken korna sesi çıkıyor ya, onun sesini kısabiliyor muyuz
Hocam aracı açınca aynaların da açılıyor olması lazım. Bildiğim kadarıyla sadece 2013'lerde kontağı açınca açılıyor. Orhan hocamda bu şekilde çalışıyordu.ugurgoncu_02 dedi:Hocam merhaba herkese emekleriniz den dolayı herkese tesekkurler bi ricam olacak
Katlanabılır aynayı aracı kitleyınce katlanıyor aracıacınca da aynaların acılmasını nasıl yaparız
Araç yeniydi diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba?ugurgoncu_02 dedi:Aynen kontak acılınca acılıyor
Hmm tamam hocam. Orhan hocamın müsait vaktinde bu sorunu çözeceğiz inşallah Gelişmeleri haber veririm.ugurgoncu_02 dedi:2013 zaten aracım
Değerli Hocam;ugurgoncu_02 dedi:Hocam merhaba herkese emekleriniz den dolayı herkese tesekkurler bi ricam olacak
Katlanabılır aynayı aracı kitleyınce katlanıyor aracıacınca da aynaların acılmasını nasıl yaparız