ugurgoncu_02
Üye
Bende dikkt etmedim işim açıkcası
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murat hocamın söylediği özellik şuan benim ekranda yok. Ama böyle birşey varsa mutlaka buluruz onu hatta gaza geldim laptopun şarjı dolsun aşağıya iniyorum [emoji2] @silvershadowOrhan Hoca dedi:anahtarla aynanın otomatik açılması kodlamayla olabilir mi? olursa güzel olur. murat hocamın dediği gibi menü ekrandan da ayarlaması açılır o zaman.Hmm tamam hocam. Orhan hocamın müsait vaktinde bu sorunu çözeceğiz inşallah Gelişmeleri haber veririm.2013 zaten aracım
Şuan kapalı ekrandan zaten ama eğer öyle bi imkan varsa sesini kısar açarım direk dedim ama olmuyomuş X(MSE dedi:Eren bildiğim kadarıyla sesi kısma olayı yok. Rahatsız olduğunda ekrandan kapatabilirsin@Onur Coming Home fonksiyonu sislerde daha işlevsel oluyor, önünde araç varsa kısalar pek işe yaramıyor ama sisler altta kaldığı için daha iyi oluyor tavsiye ederim@Onur
Onur Leaving Home konusunda iç aydınlatmaya bağlama yönteminden başka bişey bulamadım malesef. Onu da Necati hocam buldu demiştin.
Bu yöntemi sis farlarına uyguladım. Araç hareket halindeyken kapalı oluyor. Kapı açılırsa yanıyor ya da kumandadan kilitleri açınca. Coming Home özelliğini kısa farlara bunu da sis farlarına uygulayabilirsin.
Bu arada Muhammed Abi, aracı kilitleyip açarken korna sesi çıkıyor ya, onun sesini kısabiliyor muyuz
Seçme şansımız yoktu hocam. Artık seçebiliyoruz. Yani Bende yoktu en azından sizde var mı ki ?Orhan Hoca dedi:
Benim yazdığımla tamamen aynı hocam. Bazı araçlarda 22. Kanal olabilir ama çoğunluğunda 24. Kanal olacaktır. Belki bizden görüp paylaşmışlardırOrhan Hoca dedi:stemeide adresine yeni kodlama eklenmiş. aynayla ilgili sanırım. ne anlama geldiğine bir bakar mısın?Hmm tamam hocam. Orhan hocamın müsait vaktinde bu sorunu çözeceğiz inşallah Gelişmeleri haber veririm.2013 zaten aracım
http://www.stemei.de/pages/coding/vw-golf-7/spiegel-anklappen-funk-modus.php
bizdeki 46. kodlamayla bir alakası yok sanırım. biri 22. diğeri 24. kanal
http://www.golftutkusu.com/vag-kablosu-ile-aktive-edilebilen-ozellikler/46-katlanir-aynanin-kumandadan-uzun-sure-basmakla-katlanmasin-saglanmasi/
Benimki de Highline hocam Sizde açıksa torpil geçmişlerdirOrhan Hoca dedi:var diye biliyorum ama bakarım. highline da mı var acaba?Seçme şansımız yoktu hocam. Artık seçebiliyoruz. Yani Bende yoktu en azından sizde var mı ki ?
Klimanın selamlama olayını ararken yanlışlıkla buldum hocam &:Orhan Hoca dedi:
Hocam bildiğim kadarıyla yapılıyor. Arkadaşlar damlar birazdan yardımcı olurlargokberks dedi:Arkadaslar oncelikle gunaydin, bu konuda arastirma yapmama ragmen emin olamadigim bir sey var, inaniyorum ki siz degerli ustadlar bana cevap verebilirsiniz. Aracim isik sensoru olmayan comfortline golf. Bu aracta sadece vagcom ile coming home acilabilir mi? Istedigim anahtardan kilidi acinca arabanin herhangi bir farinin yanmasi. Eger sadece vagcomla yapilabiliyorsa benim icin tadindan yenmez olacak.
Abi sen zaten olayı açıklamışsın, leaving home olarak ayarlandığında sensör olmadığı için gece gündüz farketmeksizin yanıyor farlar, kapıyı açana kadar ya da kontağı takıp çevirene kadar yanıyor, gece işlevsel ve farklı bir hava katıyor buna kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum ama gündüz biraz saçma olabilirMSE dedi:@gokberks Hocam ben size cevap yazıyordum bir yere gittim geldim sayfa kapanmış, az çok tahmin edebiliyorum kimin yaptığını
Sorunuza gelecek olursak. Bahsetmiş olduğunuz özellik Leaving Home olarak geçer. Siz araca doğru yürürken kumandadan aracı açtığınızda ışıklar yanar ve yürüme yolunuz aydınlanmış olur. Karanlık olan yerlerde çok işinize yarar. Geçenlerde @fcsrn Eren kardeşimle konuşurken gece gündüz farketmeksizin kumandadan aracı açtığınızda farların yandığını söylemişti. Araçta ışık sensörü bulunmaması nedeniyle bu şekilde çalışıyor olmalı. İsterseniz bu şekilde açılabilir.
Bunun dışında ben Eren'in söylediği çalışması sistemini öğrenmeden önce sis farlarını ayak aydınlatması olarak kodlayıp denedim. Tavandaki aydınlatmaların çalıştığı her durumda sisler de yanıyordu. Ama farkeden birşey olmuyor ha iç aydınlatma gibi yanacak şeklinde yapılmış ha Leaving Home olarak... Kodlaması paylaşıldı mı bilmiyorum Eren konuyu görünce cevap verecektir.
Kafasında soru işareti oluşanlar için her zaman hazırda bekliyor olacağız hocamOrhan Hoca dedi:son zamanlarda vag konusu çok ağırlaştı. arkadaşlar takip edbiliyorlar mı ve anlıyorlar mı bilemiyorum.
ancak paylaşım için herkese teşekkürler. s=friendship