fcsrn
Moderatör
Emin olmamakla birlikte bizde şu şekilde diye biliyorum (@Onur tam olarak biliyor sanırım görünce açıklayacaktır) kumandadan aracı açtık farlar yandı , kontağı takıp çevirince sönüyor sanırım s=bilmemOrhan Hoca dedi:Bunu auto modda yapmıyor mu . 0 konumunda coming home ve leaving home çalışmıyor benim araçta. comfortline da nasıl?Abi sen zaten olayı açıklamışsın, leaving home olarak ayarlandığında sensör olmadığı için gece gündüz farketmeksizin yanıyor farlar, kapıyı açana kadar ya da kontağı takıp çevirene kadar yanıyor, gece işlevsel ve farklı bir hava katıyor buna kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum ama gündüz biraz saçma olabilir@gokberks Hocam ben size cevap yazıyordum bir yere gittim geldim sayfa kapanmış, az çok tahmin edebiliyorum kimin yaptığını
Sorunuza gelecek olursak. Bahsetmiş olduğunuz özellik Leaving Home olarak geçer. Siz araca doğru yürürken kumandadan aracı açtığınızda ışıklar yanar ve yürüme yolunuz aydınlanmış olur. Karanlık olan yerlerde çok işinize yarar. Geçenlerde @fcsrn Eren kardeşimle konuşurken gece gündüz farketmeksizin kumandadan aracı açtığınızda farların yandığını söylemişti. Araçta ışık sensörü bulunmaması nedeniyle bu şekilde çalışıyor olmalı. İsterseniz bu şekilde açılabilir.
Bunun dışında ben Eren'in söylediği çalışması sistemini öğrenmeden önce sis farlarını ayak aydınlatması olarak kodlayıp denedim. Tavandaki aydınlatmaların çalıştığı her durumda sisler de yanıyordu. Ama farkeden birşey olmuyor ha iç aydınlatma gibi yanacak şeklinde yapılmış ha Leaving Home olarak... Kodlaması paylaşıldı mı bilmiyorum Eren konuyu görünce cevap verecektir.
Kodlama paylaşıldı mı bilmiyorum @Onur da vardı kodları sanırım