Teşekkürler hocamOrhan Hoca dedi:golf içi yaşam alanı ve kodlama merkezin çok klas gözüküyor :'(
sis farla beraber de çok güzel olmuş sinyaller.. gündüz farın ışık şiddetini düşürünce keskinlik ve net olarak hareket tarzı artmış sanki. daha hoş olmuş.
gündüz farları el frenine bağlamadın mı Muhammed hocam. bağladın da mı %40 a düştü. o zaman çok vakit geçirip çok çalışıyorsun. s=s18
@MSE
Hocam sinyalde selektör falan deneme amaçlıydı merak etmeyin akşamları DRL'ler yanmıyordu onları açtım sadece.maniax dedi:
Hocam kodlamalar arttığı için bazen çakışma oluyor. Ben yaptığım kodlamayı paket halinde vereyim siz aynı olanları atlarsınız Ezberden yazıyorum siz orijinallerinizi fotoğraflayın sıkıntı olmasın çoğu aynıdır zaten.MRT BSRN dedi:@MSE Muhammed Hocam emeğine sağlık.
''DRL'leri akşamları kısa farlarla beraber yanacak şekilde ayarladım. Yalnız %100 yapınca akşam çok göz alıyor bu sebeple %50 olarak ayarladım. Kısa farlar açıkken sinyal verince DRL'ler de göz kırpıyor ve %5 - %50 şeklinde yanıp sönüyor. Gündüz Selektörde %5 - %100 aralığında çalışırken kısa farlar açıkken selektör yapılınca %5'e düşüyor. Selektörü bırakınca tekrar %50 yanıyor. '' şunların kodlarını ayrı ayrı yazma imkanın olur mu?
Süper olmuş, Allah nazardan korusun.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam DRL'lerin akşam yanması hoşuma gitmedi iptal ettim. Onun yerine kısa farlar açıkken sinyal verince DRL'ler de yanıp sönecek şekilde ayarladım.MRT BSRN dedi:@MSE teşekkürler Muhammed Hocam
Orhan hocam ne şekilde montaj yapılmış acaba. Çalışıyor mu şuan sis farı ? Kablolamayı bilmiyorum ama halihazırda kablo sis farının oraya gidiyorsa ve yalnızca soketi takmak kaldıysa kodlaması kolay. Siz arkadaşla buluştuğunuzda beni ararsanız telefonda yardımcı olurum inşallah.Orhan Hoca dedi:Muhammed hocam . hüseyin hocamla whatsapptan görüşmeyi yaptık. inş haftaya cumartesi bir buluşma yapacaz kodlama için.@Orhan HocaArabam 2013model midline plus
Sent from my iPhone using Tapatalk
kendisi yeni sis farını taktırmış. bunun için kodlama mı yapılması lazım. bunu hiç yapmadım bu zamana kadar kodları nedir. aracı midline plus mış.
@Hüseyin380
Hocam elektrik konusunda @necati hocamıza danışmak gerekir. O anlar sizin ustanın ne yapmaya çalıştığını.Hüseyin380 dedi:Hocam sis farı takıldı ama ne zorluklarla midline plus araçta sis farı düğmesine gelen kablolarda ön sis farı için elektrik yokmuş usta far anahtarı üzerinde bulunan ledteki elektrikten bir devre yaparak elektrik aldı ve şuanda sis farı aktif çalışıyor ancak ön sis farı açmak için bir kere çektiğimde arıza lambası yakıyor araç @Orhan Hoca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam elektriği ne şekilde almışlar o önemli. Far anahatrındaki led dedi hocam ama o kısma vakıf değilim. Arızada ne yazıyor tam olarak ? Sis farlarının kendi kanalından almamışlarsa işe yaramaz.Orhan Hoca dedi: