VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Orhan Hoca

Hocam 2. linki siparis gectim. Hayirli olsun diyelim. Kac gune gelir? ve bu arada kablo gelene kadar ogrenmem lazim ama 0 dan baslayip basicleri anlatacak bir gonullu araniyor.  :'(

@ansolak

sonunda Ankara vag isine giriyo. sayenizde Ahmet hocam.

:( '

@maniax

Hocam @Orhan Hoca @MSE  ya da tesekkur edelim. Ins. baslatalim. Vakit zaman oldukca bakariz ogreniriz. Bulusuruz ayrica diger sehirlerden de arkadaslari bekleriz.

Orhan Hoca dedi:
ilgili mesajını Rain Closing konusuna taşıdım. hatırlatmayı tekrar yapalım.

Muhammed hocamında dediği gibi bundan sonra 14.10 kablo almaya gerek yok.

Modele bağlı olarak daha hesaplı oluşundan dolayı 12.12 almayacaksanız 15.7 kablo alsın herkes.  s=s16 s=s16 s=s16

@MSE
Malesef RLHS sensörlerde sorun aynen devam ediyor. 15.7 kablo ile RLFS sensör bulunan araçlarda Rain Closing açılıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, 1.4 tsi 122 dsg comfortline aracım için kodlamalardan yapmak istiyordum. Kayseri de yapan birini bulunca hiç uğraşmayıp ona yaptırayım dedim. Kadran selamlama, ek yakıt gösterimi, sağ aynanın aşağı inmesi, gündüz farının araç menüsünden ayarlanması ve ani frende stopların çakarlı yanmasını açtırdım. Gerçi son söylediğim nasıl birşey bilemiyorum yapan arkadaş açtığını söyledi sadece:) radyo ekranı açılırken r line logosu olsun dedim ama comfortline araçlardaki ekranlar için olmuyormuş sanırım. Kayseri de yaptırmak isteyen olursa numarasını verebilirim. Benden 30 lira aldı bunları açmak için. Bu arada başka özellik önerebilir misiniz aracımda açtırabileceğim?

@drwhoo

Hocam ilk mesajdaki özellikleri inceleyin. Konularına bakın derim. Beğendiğiniz özellikleri not alın ;)

@yusuf

Hocam daha önce listeyi incelemiştim zaten, açtırdığım özellikler haricinde sinyal sayısını arttırmak ve logoyu değiştirmek vardı aklımda. Logo olayı ekranın özelliğinden olmadı dedi arkadaş ama forumda 5'' ekranlarda da olduğunu okudum tekrar denettireceğim artık. Yukarıda bahsettiğim özellikler haricinde ''şu özelliği  ben açtırdım sana da tavsiye ederim'' diyen olursa gittiğim zaman o özellikleri de açtırmayı deneyim diye fikir almak istemiştim.

drwhoo dedi:
@yusuf

Hocam daha önce listeyi incelemiştim zaten, açtırdığım özellikler haricinde sinyal sayısını arttırmak ve logoyu değiştirmek vardı aklımda. Logo olayı ekranın özelliğinden olmadı dedi arkadaş ama forumda 5'' ekranlarda da olduğunu okudum tekrar denettireceğim artık. Yukarıda bahsettiğim özellikler haricinde ''şu özelliği  ben açtırdım sana da tavsiye ederim'' diyen olursa gittiğim zaman o özellikleri de açtırmayı deneyim diye fikir almak istemiştim.
Hocam her gittiğinizde para vereceğinize alın bir tane kablo Kayseri gönüllüsü yapalım sizi :) istediğiniz oynamayı yaparsınız.

drwhoo dedi:
@yusuf

Hocam R Line bilmiyorum da logo değişikliği oluyor 5 inçlik comfortline ekranında, benim araçta mevcut şuan GTI logosu çıkıyor, coming home u açmadıysanız onu açın ve sis farlarından yanmasını sağlayın, birde benim tavsiyem 30-40 lira verene kadar bir kablo alın bence istediğiniz zaman istediğiniz özelliği kapatır açarsınız

@MSE

Muhammed,yakacanız araçları bir gün yakacanız... :D :D

Valla takip edemiyorum sizi beynim dönyor... :D

fcsrn dedi:
@yusuf

Hocam R Line bilmiyorum da logo değişikliği oluyor 5 inçlik comfortline ekranında, benim araçta mevcut şuan GTI logosu çıkıyor, coming home u açmadıysanız onu açın ve sis farlarından yanmasını sağlayın, birde benim tavsiyem 30-40 lira verene kadar bir kablo alın bence istediğiniz zaman istediğiniz özelliği kapatır açarsınız
Eren benim ekranda çok nadir geliyor karşılama ekranı sende nasıl oluyor

Rain Closingi açtık ama cam tavanı kapatmıyor :)

MSE dedi:

Lütfen Dostum biliyorsun o CAN Tavan, şaka bi yana onu sen halledersin bence bir şekilde ayar çekersin, en kötü yakarız yaw :D

Orhan Hoca dedi:

bu bile güzel gelişme cam tavanı olmayanlar için. şartları uygun olan artık servise gitmeyecek demektir.
Normalde kapatır da ben kesin bir ayarını oynamışımdır hocam

Geri
Üst Alt