VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

enpisagor dedi:
Rain Closingi açtık ama cam tavanı kapatmıyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lütfen Dostum biliyorsun o CAN Tavan, şaka bi yana onu sen halledersin bence bir şekilde ayar çekersin, en kötü yakarız yaw :D
Aynen dostum :)

Onur dedi:
@yusuf

Hocam daha önce listeyi incelemiştim zaten, açtırdığım özellikler haricinde sinyal sayısını arttırmak ve logoyu değiştirmek vardı aklımda. Logo olayı ekranın özelliğinden olmadı dedi arkadaş ama forumda 5'' ekranlarda da olduğunu okudum tekrar denettireceğim artık. Yukarıda bahsettiğim özellikler haricinde ''şu özelliği  ben açtırdım sana da tavsiye ederim'' diyen olursa gittiğim zaman o özellikleri de açtırmayı deneyim diye fikir almak istemiştim.
Hocam R Line bilmiyorum da logo değişikliği oluyor 5 inçlik comfortline ekranında, benim araçta mevcut şuan GTI logosu çıkıyor, coming home u açmadıysanız onu açın ve sis farlarından yanmasını sağlayın, birde benim tavsiyem 30-40 lira verene kadar bir kablo alın bence istediğiniz zaman istediğiniz özelliği kapatır açarsınız
Eren benim ekranda çok nadir geliyor karşılama ekranı sende nasıl oluyor
Bende de çok nadir, hangi şartlarda geldiğini bulamadım bir türlü, birine göstereceğim zaman reset atıyorum ekrana anca öyle geliyor  s=bilmem Murat Abi bilir hangi şartlarda geldiğini o ekranın, bir haberdar edelim :) @silvershadow

fcsrn dedi:
Bende de çok nadir, hangi şartlarda geldiğini bulamadım bir türlü, birine göstereceğim zaman reset atıyorum ekrana anca öyle geliyor  s=bilmem Murat Abi bilir hangi şartlarda geldiğini o ekranın, bir haberdar edelim :) @silvershadow
Sadece kontak açılışı ile medya  cihazının kapatıp açılışında diye biliyorum

silvershadow dedi:
Yok valla Abi bütün kombinasyonları deniyorum ama olmuyor bir türlü  s=bilmem

Orhan Hoca dedi:
Yok valla Abi bütün kombinasyonları deniyorum ama olmuyor bir türlü  s=bilmem
kontak ve resetlemede geliyor bende.  tekrar bir kodlamayı kontrol et eren.
Resetleyince geliyor Abi onda sıkıntı yok ama onun haricinde getiremedimbir türlü,

Araca binip kontağı takmadan açınca mı geliyor sende nasıl yapıyorsun

Selam arkadaşlar;

Discover pro sahipleri için yeni bir video adresi ekledim.

İyi seyirler.

Öncelikle @erkanz hocama buradan teşekkür edeyim. Kabloyu gönderdi bana. Askerlik şubede işim olduğu için ancak akşam bakabildim. Geri sinyaller ile geri vites ışığını çakarlı yaptım. Logo falan değiştirdim kurcaladım birşeyler. Demem o ki istanbuldaki gelecek buluşmada güzel şeyler olacak :)

yusuf dedi:
Öncelikle @erkanz hocama buradan teşekkür edeyim. Kabloyu gönderdi bana. Askerlik şubede işim olduğu için ancak akşam bakabildim. Geri sinyaller ile geri vites ışığını çakarlı yaptım. Logo falan değiştirdim kurcaladım birşeyler. Demem o ki istanbuldaki gelecek buluşmada güzel şeyler olacak :)
Bakıma  geldiğimde uğrarım artık hocam yanınıza :D

yusuf dedi:
@yusuf hocam ne demek, hem size, hem de yapılacak buluşmaya gelecek tüm arkadaşlara bir nebze katkım olursa ne mutlu bana :) @ErsinEsk hocam sizi de unutmadık, sanırım yusuf hocamız size yakınlar :)

@Orhan Hoca

Kaçak görünüyormuşum :)

Diploma götürdüm yarın da muayene olup tekrar gideceğim tecil için. Çok güzel oldu çakarli :)

hocam selam, discover pro da bu ekran vagcom ile mi geliyor?

MRT BSRN dedi:
Selam arkadaşlar;

virtus dedi:
hocam selam, discover pro da bu ekran vagcom ile mi geliyor?

Selam arkadaşlar;

Merhaba hocam. Tamamen video başlığı ve Ankk-vagcom yazısına göre yorum yapıyorum. Bu şekilde paylaştıklarına göre vag.com ile açılıyordur. Belki Touareg'de açık geliyordur.

@virtus Selamlar hocam.

Bende Muhammet hocam gibi düşündüğümden videoyu yayınladım.

iyi forumlar dilerim.

Geri
Üst Alt