VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Takmayla değilde birde kodlamak gerekecek far anahtarından da bcm için kablo çekilmesi gerekiyor far anahtarı ön sisli ise boş olan pinleri yazabilirmisiniz yada 5 pin dolumu

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ustanın sölediğine göre ön sis farınını yeri boş sokette .far anhtarından modüle modüldende sislere kablo çekilmesi gerek ama biz bir türlü yapamadık

@necati

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar DLA yani Dinamik far asistani ve serit takip asistani belli hizlardan sonra aktif oluyor. Bunlari vag-com ile degistirebiliyormuyuz?

Mesela 60 yada 65 km hizdan itibaren devreye giriyorlar bunlari 30-40 km ye dusurmek mumkunmudur ?

Bir audi de gormustum 30km den itibaren uzunlari yakiyordu.

Hüseyin380 dedi:
Ustanın sölediğine göre ön sis farınını yeri boş sokette .far anhtarından modüle modüldende sislere kablo çekilmesi gerek ama biz bir türlü yapamadık

@necati
Soketdeki o boş yerlere pin takılması gerekiyor.  Soketde boş olan yerlerin karşılığında yani bcm de pinler mevcutmu mevcut ise bcm sisi destekliyordur ve olması gerekir

ansolak dedi:
Arkadaslar DLA yani Dinamik far asistani ve serit takip asistani belli hizlardan sonra aktif oluyor. Bunlari vag-com ile degistirebiliyormuyuz?

Mesela 60 yada 65 km hizdan itibaren devreye giriyorlar bunlari 30-40 km ye dusurmek mumkunmudur ?

Bir audi de gormustum 30km den itibaren uzunlari yakiyordu.
İmkansız değil gibi ama DLA olan bir araca bağlanıp kurcalamak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca  Hocam selamlar,

Geçen gün youtube da şöyle bir videoya rastladım

Ben Highline aracımı sipariş verirken açıkçası u-led ler de standart biliyordum highlinler da ama 1600-17-- tl gibi bir farkla dinamik bi-xenon farlarla sahip olunabildiğini yine sayenizde,bu forum aracılığı ile öğrendim ve ne yalan söyliyim moralim bozuldu  X( çünkü u-ledler xenonlarla beraber araçta istedğim en baş opsiyonlar arasındaydı.sonra ekletmek istememe rağmen araç üretime planlandı olarak gözüktüğü için işlem yapamadık. ama şu videoyu görünce içimde bir umut belirdi  :( ' böyle bir işlem mevcut mudur hocam? burda Golf R orjinal farı Golf GTI'a takıyorlar. acaba araç geldikten sonra serviste orjinal u-ledli dinamik bi-xenon far taktırma şansım olabilir mi? yada böyle çıktısını bulup sanayide falan?gerçi o zaman garantisi gider aracın ama? @silvershadow Murat hocamın da verebileceği bilgiler varsa sevinirim.

Necati hocam sizin araca takılmışsa bana bcm ünitesini ve far anahtarından çıkan kablonun bcmde nereye takıldığını gösterir bir fotoğraf atarmısınız

Hüseyin380 dedi:
Necati hocam sizin araca takılmışsa bana bcm ünitesini ve far anahtarından çıkan kablonun bcmde nereye takıldığını gösterir bir fotoğraf atarmısınız

@necati

Moderatör tarafında düzenlendi:
Az önce Ender Elk. aradım, bugün şu Lane Asist'i açtırayım bari demiştim, onun için ekstra 400 tl istediler. :) )

Navfree dedi:
Az önce Ender Elk. aradım, bugün şu Lane Asist'i açtırayım bari demiştim, onun için ekstra 400 tl istediler. :) )

Hocam gelin bana açalım hemen :)

Neredesiniz siz, Starbucks'ta kahve ısmarlarım :)

Navfree dedi:
Neredesiniz siz, Starbucks'ta kahve ısmarlarım :)

Avrupa yakasında güngörendeyim hocam. Yakınlara gelirseniz buluşuruz. Yok gelemem derseniz haftaya pazar anadolu yakasında bir buluşma yapalım. O zaman hallederiz. Daha önce açmadım lane assist ama kodlar var bakarak yaparız :)

@Navfree @yusuf 400 lira maşallah [emoji23] yusuf hocam kahve kesmesin sizi [emoji41]

iPhone using Tapatalk

Hmmm.. Üstad ben Anadolu yakasındayım bugün karşıya geçmem zor gib, hafta içi sizin için uygunsa yanınıza uğrayayım.

erkanz dedi:
@Navfree @yusuf 400 lira maşallah [emoji23] yusuf hocam kahve kesmesin sizi [emoji41]

iPhone using Tapatalk
Paranın da lafı olmaz bu durumlarda hassas davranmaya gayret ederim, kahve işin bonusuydu zaten. Sorun değil benim için. :)

Geri
Üst Alt