VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Navfree Hocam estağfurullah elbette, maksadım espri sadece [emoji4] bu arada anadolu yakasında ne taraftasınız?

iPhone using Tapatalk

Ümraniye'deyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Navfree

Hocam bu iş için para alınmaz :) Bir kahve olur ama :D Hafta içi haber edersiniz hocam. Telefon numaramı yolluyorum özelden haberleşiriz. açabilirsek ne mutlu bana.

@yusuf hocam rahatça açabileceğinize eminim [emoji4] şimdiden hayırlı olsun. @Navfree hocam ben de Çekmeköy deyim, yakınız yüksek ihtimal

Sent from my iPad using Tapatalk

yusuf dedi:
@Navfree

Hocam bu iş için para alınmaz :) Bir kahve olur ama :D Hafta içi haber edersiniz hocam. Telefon numaramı yolluyorum özelden haberleşiriz. açabilirsek ne mutlu bana.
Hayırlısı olsun, problem değil benim için, açılırsa tabii ki memnun olurum.

Arkadaşlar direksiyon ayarını vag com dan nasıl yapıyorduk sertlik yumuşaklık için  .Leon Fr aracımda sürüş profilinden ayarlıyordum. Golf ün direksiyonu şehiriçi için biraz sert geldi....Birde araç menüsü ne gelecekmi ? .Bilen arkadaş kodları paylaşırsa sevinirim.

HASANSEN54 dedi:
Arkadaşlar direksiyon ayarını vag com dan nasıl yapıyorduk sertlik yumuşaklık için  .Leon Fr aracımda sürüş profilinden ayarlıyordum. Golf ün direksiyonu şehiriçi için biraz sert geldi....Birde araç menüsü ne gelecekmi ? .Bilen arkadaş kodları paylaşırsa sevinirim.
Şu ana kadar bunun koduna rastlamadık hocam ;) Aslında direksiyon gayet yumuşak.

Ben rastlamıştım bi ara ama aradım bulamadım.Neyse bulursam paylaşırım....

@AKL

Değerli Hocam;

Retrofit veya upgrade olarak da tabir edilen mevcut donanımı yükseltme  talebini servisler soğuk karşılar veya çoğunlukla reddederler.

Sadece soket sokete tak çıkar durumu değil mevcut parçayı şasi numarasına tanıtma ve sahip olduğu özellikleri diğer donanımlarla ilişkilendirme işi ciddi ve zahmetli bir iştir.

Söz gelimi direksiyon tuş takımı için Gateway'i değişen bir araçta bile tanıtma işlemi yapılmazsa bu işlevlerin çalışmadığı görülmüş. Hele ki sizin taktırmayı düşündüğünüz parça hıza da duyarlı olacağından hız merkezi ile bağlantısının olması gerekir ki; bu da mutlaka VAG ile bazı özelliklerin açılması gereklidir anlamına gelmekte. Serviste sadece soket sokete takma işlerini bilirler. Ben far değişimini geçtik en basit "perde" yi bile takmaktan çekindiklerini gözlerimle gördüm kulaklarımla işittim.

Dolayısıyla dışarıda özel servis veya atölyelerde yaptırabilirsiniz. Bunda da İstanbul'daysanız Ender veya Apdullah Usta seçenekleri mevcut. Bu ilk olasılık

Her halükarda fabrikasyon olarak taktırmak istediğinizde daha ucuza geleceği kesin olduğundan siparişi iptal edip bir sonrakini bir ay fazladan beklemeyi göze almanız yeterli.

Hüseyin380 dedi:
Necati hocam sizin araca takılmışsa bana bcm ünitesini ve far anahtarından çıkan kablonun bcmde nereye takıldığını gösterir bir fotoğraf atarmısınız

@necati

@@necati

4c8f39c157e8a8a67484742921343705.jpg

Arkadaşlar böyle kromajlı halde nerden alabilirim tavsiyesi olan varmı

merhabalar uzun süreden beri kodlama konusunun takipçisiyim.golf 7 aracımın bir çok özelliğini kendi kablom ile açtım.

kodlama yapmaya başlamadan önce txt. olarak orjinal kodları yedekledim.benim merak ettiğim aracımı orjinal fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim.şimdiden ustalara teşekkürler.

Evet sonunda düzgün kodlar açtık. @Navfree hocamın aracında lane assist ve sign assist açtık. Rain close rlhs olduğu için çalışmadı.

yusuf dedi:
Evet sonunda düzgün kodlar açtık. @Navfree hocamın aracında lane assist ve sign assist açtık. Rain close rlhs olduğu için çalışmadı.
Üstad teşekkür ediyorum, şu an deniyorum, size de çok zahmet verip vaktinizi aldım. Şimdilik durum bu şekilde.

524f36f312d48b39286402b831a77dfe.jpg

Orhan Hoca dedi:
Konu başlığındaki kodlamaların aynısını mı yaptınız? benim ekranda araç şekli yok.

acaba yeni bir kod mu dahil ettiniz. yoksa son modelde ekran göstergesi araç figürlü mü açılıyor bunu merak ettim.

@yusuf
Hocam araç şekli ACC ve front asistle geliyor diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt