Bagajı açmak istediğinizde tabiki hocam.Orhan Hoca dedi:Passatta her kilit açmada mı bagaj kapağı kalkıyor. öyleyse kullanışlı değil. bagaj açma düğmesiyle kullanılacaksa ben de düşünebilirim.
@xMaganda
Bagajı açmak istediğinizde tabiki hocam.Orhan Hoca dedi:Passatta her kilit açmada mı bagaj kapağı kalkıyor. öyleyse kullanışlı değil. bagaj açma düğmesiyle kullanılacaksa ben de düşünebilirim.
@xMaganda
Değişimi çok kolay hocam onunla ilgili bir video vardı bulup paylaşacağım.Orhan Hoca dedi:o zaman yapalım abi ne bekliyoruz. düşük tavanlı yerlere dikkat edersek sorun kalmaz böylece.Bagajı açmak istediğinizde tabiki hocam.Passatta her kilit açmada mı bagaj kapağı kalkıyor. öyleyse kullanışlı değil. bagaj açma düğmesiyle kullanılacaksa ben de düşünebilirim.
@xMaganda
Orhan Hocam açıkçası takma kısmından ziyade beni tedirgin eden kalibre etme kısmı, yoksa elbette sök-taktan ibaret gibi görünüyor ama dediğiniz gibi usta eli bence şart. @Orhan HocaOrhan Hoca dedi:erkan hocam bu önemli ama. kendim yapabilir miyim bilmiyorum ama amortisörü sipariş verirsek bir ustaya yaptırırız.
@erkanz
İneyim diye niyetlendim ama inemedim hocam çok soğuk oluyor yaerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam dün verdiğim meşguliyetten sonra var mı bir gelişme, deneme imkanı bulabildiniz mi? s=s15 s=s17
Erkan hocam küçük bir yay takarak kullananlar var gördünüz mü onları ? Necati hocamın aracında da aynı sistem var. Bagaj kapağı açılırken soldaki amortisöre bakın.erkanz dedi:Hocam aynı durumdan muzdairibiz s=ebebe Ama ben biraz daha bakınacağım belki daha ekonomik bir şekilde halletme imkanı bulabiliriz. s=s18
@MSE
@Orhan Hoca
@MSE Muhammed Hocam henüz görmedim ama mutlaka araştıracağım ilk fırsatta, sağolunMSE dedi:Erkan hocam küçük bir yay takarak kullananlar var gördünüz mü onları ? Necati hocamın aracında da aynı sistem var. Bagaj kapağı açılırken soldaki amortisöre bakın.Hocam aynı durumdan muzdairibiz s=ebebe Ama ben biraz daha bakınacağım belki daha ekonomik bir şekilde halletme imkanı bulabiliriz. s=s18
@MSE
@Orhan Hoca
Kapılar açıkken logoyu itince, kilitliyken kumandadan bagaj açma düğmesine basılı tutarak açılabilir Orhan hocam.Orhan Hoca dedi:
aynen hocam o yüzden dedim anahtardan basılı tutunca ve keyleslilerde direk logodan. Keyles yoksa logodan açılamaz kapılar kilitliyken. Eğer olsaydı normal kapıları da keylessiz ve anahtarsız açardık kanımca. Heralde böyledir diye düşündüm.MSE dedi:Kapılar açıkken logoyu itince, kilitliyken kumandadan bagaj açma düğmesine basılı tutarak açılabilir Orhan hocam.