VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Orhan Hoca dedi:
Passatta her kilit açmada mı bagaj kapağı kalkıyor. öyleyse kullanışlı değil.  bagaj açma düğmesiyle kullanılacaksa ben de düşünebilirim.

@xMaganda
Bagajı açmak istediğinizde tabiki hocam.

Orhan Hoca dedi:
Passatta her kilit açmada mı bagaj kapağı kalkıyor. öyleyse kullanışlı değil.  bagaj açma düğmesiyle kullanılacaksa ben de düşünebilirim.

@xMaganda
Bagajı açmak istediğinizde tabiki hocam.
o zaman yapalım abi ne bekliyoruz. düşük tavanlı yerlere dikkat edersek sorun kalmaz böylece.
Değişimi çok kolay hocam onunla ilgili bir video vardı bulup paylaşacağım.

Bu gidişle masrafın sonu yok :)

Orhan Hoca dedi:
erkan hocam bu önemli ama. kendim yapabilir miyim bilmiyorum ama amortisörü sipariş verirsek bir ustaya yaptırırız.

@erkanz
Orhan Hocam açıkçası takma kısmından ziyade beni tedirgin eden kalibre etme kısmı, yoksa elbette sök-taktan ibaret gibi görünüyor ama dediğiniz gibi usta eli bence şart. @Orhan Hoca

İlgili videonun web sitesinde her yere gönderim detayı mevcut ancak henüz inceleyemedim. Eğer ki daha ucuz versiyonları varsa ona da bakmak gerek.

http://www.uspmotorsports.com/Volkswagen--Golf-GTI-Rabbit--MK7--2015/Interior/Accessories-c-979/Automatic-Hatch-Pop-Kit-MK7-Golf-GTI-Golf-R.html

Hocam aynı durumdan muzdairibiz  s=ebebe Ama ben biraz daha bakınacağım belki daha ekonomik bir şekilde halletme imkanı bulabiliriz. s=s18

@MSE

@Orhan Hoca

@MSE Muhammed Hocam dün verdiğim meşguliyetten sonra var mı bir gelişme, deneme imkanı bulabildiniz mi?  s=s15   s=s17

erkanz dedi:
@MSE Muhammed Hocam dün verdiğim meşguliyetten sonra var mı bir gelişme, deneme imkanı bulabildiniz mi?  s=s15   s=s17
İneyim diye niyetlendim ama inemedim hocam çok soğuk oluyor ya :D

erkanz dedi:
Hocam aynı durumdan muzdairibiz  s=ebebe Ama ben biraz daha bakınacağım belki daha ekonomik bir şekilde halletme imkanı bulabiliriz. s=s18

@MSE

@Orhan Hoca
Erkan hocam küçük bir yay takarak kullananlar var gördünüz mü onları ? Necati hocamın aracında da aynı sistem var. Bagaj kapağı açılırken soldaki amortisöre bakın.

@erkanz  @Orhan Hoca bunu yaparsak harika olur. Tek konforsuzluğum bagaj kapağını elimde poşet varken yukarı kaldırmaktı. Keyless olduğu için anahtara da ihtiyaç yok açılması için logoyu itmem yeterli olur tadından yenmez valla :D

Passatta abahtar böle ortadaki tuşa basılı tutunca açıyor. Aynı zamanda keylessgo olduğu için Anahtarsız logoyu ittirince de bagaj kalkıyor otomatik.

Atılan videolara göre yapılabilir duruyo. Valla hemen araştırmış arkadaşlar sağolsun. Sıraya eklenebilir bence.

@Orhan Hoca

MSE dedi:

@MSE

@Orhan Hoca
Erkan hocam küçük bir yay takarak kullananlar var gördünüz mü onları ? Necati hocamın aracında da aynı sistem var. Bagaj kapağı açılırken soldaki amortisöre bakın.
@MSE Muhammed Hocam henüz görmedim ama mutlaka araştıracağım ilk fırsatta, sağolun :)

Orhan Hoca dedi:
keyless yoksa nasıl olacak uygulama. öğrenmek isteyenler için soralım.  s=s18

@xMaganda
Kapılar açıkken logoyu itince, kilitliyken kumandadan bagaj açma düğmesine basılı tutarak açılabilir Orhan hocam.

MSE dedi:
keyless yoksa nasıl olacak uygulama. öğrenmek isteyenler için soralım.  s=s18

@xMaganda
Kapılar açıkken logoyu itince, kilitliyken kumandadan bagaj açma düğmesine basılı tutarak açılabilir Orhan hocam.
aynen hocam o yüzden dedim anahtardan basılı tutunca ve keyleslilerde direk logodan. Keyles yoksa logodan açılamaz kapılar kilitliyken. Eğer olsaydı normal kapıları da keylessiz ve anahtarsız açardık kanımca. Heralde böyledir diye düşündüm.  :D

Geri
Üst Alt