Hüseyin380
Üye
- İsim
- Hüseyin
Arızada aydınlatma arızası hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bcm'nin değişmesine gerek yok. Sis farının soketi bellidir ancak boştur. Orayı bulup kablo çekmek lazım.Hüseyin380 dedi:Hocam nasıl yapıyorlar ama o önemli bcm değişmeden nasıl yaptılar acaba @Orhan Hoca
Soketleri tespit etmeye çalışıyorum ama henüz bişey bulamadım.Hüseyin380 dedi:En yakın zamanda bunu ustama uygulatarak size dönüş yapacağım çok teşekkürler
Necati hocam çok teşekkür ederim.necati dedi:sol sis BCM T46b/45 artı
sağ sis BCM T46b/5 artı
Hocam baktım da bulamadım. Uygun bir zamanda siz ve ben araçlara inelim sizde bizimkinden farklı ne var onu bulmak suretiyle bulmaya çalışalım olur muOrhan Hoca dedi:hocam anahtardan tek basıp kilidi açmakla katlanır aynanın açılmasına bakabildiniz mi. nasıl olacak bizde?
@MSE
Yusuf hocam Necati hocamın paylaştığı bilgi sayesinde ustasına orijinal montaj yaptırabilir Hüseyin hocamız. Kodlama işini de hallederiz inşallah orijinali gibi oluryusuf dedi:@Orhan Hoca
Hocam sis farlarına yapacağınız hiçbir kodlama %99 çalışmayacaktır. Onların çalışması için merkezi ünitede değişilik lazım bildiğim kadarı ile. Ben Ender elektroniğe yaptırdım. Sırf orjinal gibi olması için 500 TL verdim montaja sadece
Belki arıza lambasının yanmasını engelleyebilirsiniz.