Tabiki yapabilirsiniz hocam kendi konusu mevcut. Leuchte 23 ve Leuchte 24'te işlem yapacaksınız.Arkadaşlar;
Sonradan takılan led stopların iç kısmı fren lambası olarak yaınıyormu yani kodlama ile bu mumkünmü?
Tabiki yapabilirsiniz hocam kendi konusu mevcut. Leuchte 23 ve Leuchte 24'te işlem yapacaksınız.Arkadaşlar;
Sonradan takılan led stopların iç kısmı fren lambası olarak yaınıyormu yani kodlama ile bu mumkünmü?
Hocam araç başında mısınız ?Beyler aracım fabrikasyon led stop ama bu kodlamada çakarlı yapamadım .Aracı aldığım arkadaş yanmayan 2 led i aktif ettirdim falan demişti sanırım o yüzden olmuyor bu 2 led i tekrar geri nasıl alabilirim bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen...
Muhammet hocam dün akşam yine uğraştım tekrar kodladım yine olmadı.Kodları varsa yazabilirmisin.Hocam araç başında mısınız ?
Hocam cok güzel olmus kodlaması nerden bulabılırımErkan hocam aslında ışığın yavaş bir şekilde sönmesini sağlıyor ya da ben tam kodlamayı yapamadım. Size gönderdiğim videoyu paylaşıyorum Ender hocam da bir baksın [emoji4]
teşekkür ederim hocam .@HASANSEN54 Hasan Hocam, standart değerler ve çakarlı kodlamayı aşağıdaki resimde bilgine sundum. Diğer kanallar içinse ekte kendi aracıma ait adbmap dosyasındaki leuchte kanallarını gösterir tabloyu paylaştım yalnız ben adbmap aldığımda sinyallerim çakarlı olduğundan ilgili kanalları dikkate almazsan kolayca çözebilirsin Bu arada Sakaya'nın neresindesin?
Ekli dosyayı görüntüle 2900
Ekli dosyayı görüntüle 2901
Sakaryanın Arifiye İlçesindeyim....@HASANSEN54 Hasan Hocam, standart değerler ve çakarlı kodlamayı aşağıdaki resimde bilgine sundum. Diğer kanallar içinse ekte kendi aracıma ait adbmap dosyasındaki leuchte kanallarını gösterir tabloyu paylaştım yalnız ben adbmap aldığımda sinyallerim çakarlı olduğundan ilgili kanalları dikkate almazsan kolayca çözebilirsin Bu arada Sakaya'nın neresindesin?
Ekli dosyayı görüntüle 2900
Ekli dosyayı görüntüle 2901
Rica ederim Hasan Hocam, dilerim yardımı dokunur [emoji4] Ben de Adapazarı merkezdenim. Hemşeriyiz [emoji847]Sakaryanın Arifiye İlçesindeyim....
Hocam bence bir sıkıntı olmaz ama yinede Muhammed hocaya bir soralım.@Orhan Hoca hocam ben bunu yapmak istiyorum stoplarla ilgili olarak başka yapılmış kodlama varsa geri almak gerekebilir yazmışsınız. İç tarafta ki stopların frene basılınca yanması kodlamasını da yapmak istiyorum bu ikisi aynı anda olabilir mi?
Birde VCDS resimleri almanca benim kablo henüz gelmedi ama ingilizce olarak kullanırım ve yeni değerlerin ingilizcesini nasıl anlarız tek seçenek mi var?
Hocam fabrika çıkışlı LED stoplara sahipseniz sarı sinyal ledlerini çakarlı yapabilirsiniz. Bagaj içindeki kırmızı ledler tek kabloya bağlı olduğundan sağa ve sola ayrı komutlar veremiyoruz. Görünümün olarak aklınızda farklı birşey varsa paylaşırsanız yapılır mı yapılamaz mı diye bir bakalım.@Orhan Hoca hocam ben bunu yapmak istiyorum stoplarla ilgili olarak başka yapılmış kodlama varsa geri almak gerekebilir yazmışsınız. İç tarafta ki stopların frene basılınca yanması kodlamasını da yapmak istiyorum bu ikisi aynı anda olabilir mi?
Birde VCDS resimleri almanca benim kablo henüz gelmedi ama ingilizce olarak kullanırım ve yeni değerlerin ingilizcesini nasıl anlarız tek seçenek mi var?