- İsim
- Murat
aracınızın maşallahı var donanım olarak. özenerek üretiyolardır. öyle diyelim.eyo_men dedi:@maniax valla boyuna oranlıyorum zaten bişey olduğu yok ;D
aracınızın maşallahı var donanım olarak. özenerek üretiyolardır. öyle diyelim.eyo_men dedi:@maniax valla boyuna oranlıyorum zaten bişey olduğu yok ;D
maniax dedi:aracınızın maşallahı var donanım olarak. özenerek üretiyolardır. öyle diyelim.@maniax valla boyuna oranlıyorum zaten bişey olduğu yok ;D
Öncelikle hoş geldiniz. Lütfen kendinizi tanıtınız İmzaya da araç bilgilerini yazarsanız süper olurhgunaydin dedi:Herkese selamlar,
Bende Golf (1.4. Highline DSG + Panaromik Cam Tavan +Sürüş profili seçme özelliği) bekleyenlerdenim. Şu anda üretime planlandı yazıyor. Bayramdan önceye yetişme durumu nedir sizce GifSado
Yusuf Bey Selamlar,yusuf dedi:Öncelikle hoş geldiniz. Lütfen kendinizi tanıtınız İmzaya da araç bilgilerini yazarsanız süper olurHerkese selamlar,
Bende Golf (1.4. Highline DSG + Panaromik Cam Tavan +Sürüş profili seçme özelliği) bekleyenlerdenim. Şu anda üretime planlandı yazıyor. Bayramdan önceye yetişme durumu nedir sizce GifSado
Siparişi tam olarak ne zaman verdiniz acaba. Bayramdan önce yetişme ihtimali var. Tatile girmeden fabrika çıkar sizinki herhalde.
hakan hocamhgunaydin dedi:Yusuf Bey Selamlar,Öncelikle hoş geldiniz. Lütfen kendinizi tanıtınız İmzaya da araç bilgilerini yazarsanız süper olurHerkese selamlar,
Siparişi tam olarak ne zaman verdiniz acaba. Bayramdan önce yetişme ihtimali var. Tatile girmeden fabrika çıkar sizinki herhalde.
Ben İzmirden Hakan. Profil bilgilerim güncellenmiştir. Teklifi 09.05.2015 tarihinde oluşturduk. Başka bir sipariş revize edilerek oluşturulmuştu. İnşallah bayramdan önceye yetişir.
Yusuf Bey,yusuf dedi:@hgunaydin
Hocam ortalama 40-50 gün dersek yetişir diye düşünüyorum.
http://www.golftutkusu.com/rehber/arac-siparis-uretim-tasima-ve-teslim-sureci-rehberi/
bu konuya göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederim silvershadow. Yadan diğer forumlardan bildiğim kadarıyla Murat Beysilvershadow dedi:hakan hocamYusuf Bey Selamlar,Öncelikle hoş geldiniz. Lütfen kendinizi tanıtınız İmzaya da araç bilgilerini yazarsanız süper olurHerkese selamlar,
Ben İzmirden Hakan. Profil bilgilerim güncellenmiştir. Teklifi 09.05.2015 tarihinde oluşturduk. Başka bir sipariş revize edilerek oluşturulmuştu. İnşallah bayramdan önceye yetişir.
hoş geldiniz dostlar arasına
hocam valla aynı gemiye binecek sizinkiyle benimki. 4 haziran üretimdeydi, bugün nasıl oldu anlamadım limana sevkediliyor yazıyo valla. ;D ;D şu smileyi kullanayım diye can atıyordum hep.ercanerten dedi:Aracım 3 Haziran'da limana sevk aşamasına geçti sanırım ay sonunu bulur teslim almam.